Biznis 06.03.2017.

Fuck Up Night u subotu u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

Većina priča koje čitamo, gledamo i slušamo se odnosi na uspješne ljude. Pobjednike. Vrhunske u onom što rade. More je događaja na kojima uspješni ljudi govore o koracima koje su preduzeli da dođu do uspjeha i uslovima koji su bili neophodni da ga osiguraju, ali je vrlo rijetko da neko ustane i kaže „Dobro, pogriješio sam i sve je propalo, ali ipak, nešto sam iz toga i naučio“.

Upravo iz tog razloga je u Meksiku, u septembru 2012.godine i nastao Fuck Up Nights i vrlo brzo se proširio na više od 170 gradova svijeta. Dok drugi pričaju samo o “svijetloj strani” uspjeha, ovdje je poenta da se istakne i to da na tom putu ima i padova. To je nešto što je nemoguće izbjeći, ali kad je već tako, treba “pametno pasti” i nešto iz toga i naučiti, jer koliko god neko bio dobar preduzetnik ili inovativan, postoji mnogo detalja, propisa, regulativa i slično koje je moguće znati tek nakon nekog vremena.

Fuckup-Nights_event

Ovo je globalni pokret na kojem se priča o propalim poslovnim poduhvatima, postavljaju se pitanja i uči se iz njih.

Sam događaj je koncipiran tako da 3 govornika ispričaju šta su “promašili” na nekom projektu, šta im je pošlo po zlu na poslu i šta su iz toga naučili.

U Banjaluci će na prvom Fuck Up Night-u, koji se održava u Qlab Coworking prostoru, 11.marta u 18h o svojim neuspjesima govoriti:

Boris Malagurski – režiser dokumentarnih filmova “Težina lanaca 1 i 2”
Bojan Vuković – CEO “DVC Solutions” d.o.o. Banjaluka
Andor Luhović – osnivač vHike.co

Sponzori događaja “Infocom računari” d.o.o. i “jsguru.io” su pripremili iznenađenja za sve prisutne.

Ukoliko želite da čujete kako prevazići poteškoće i izvući savjete koji će vam mogu pomoći u uspostavljanju biznisa, možete se prijaviti na [email protected], a više informacija možete naći na zvaničnom Facebook page-u ili na stranici Qlab Coworking prostora.