Vijesti 03.10.2018.

Fudbal na Trgu Krajine narednih pet dana

ČITANJE: 1 minuta

Na Trgu Krajine u Banjaluci narednih nekoliko dana biće organizovan fudbalski turnir. Turnir će se igrati tokom dana, između 11 i 18 časova.

Međunarodni turnir u fudbalu, biće održan u okviru “Nedjelje djeteta” od 3. do 7. oktobra na banjalučkom Trgu Krajine gdje će dječaci od osam do 12 godina pokazati dosad naučene fudbalske vještine i umijeća.

“Ivica Kralj će biti promoter turnira na kojem očekujemo dolazak beogradskih ‘vječitih rivala’ Crvene zvezde i Partizana, splitskog Hajduka i Olimpije”, rekao je prije nekoliko dana za Mondo Vladimir Kuvalja  iz Saveza za sport i rekreaciju, koji je uz banjalučki Spartak, jedan od organizatora turnira.

Igor Vrhovac iz ”Spartaka” kaže da će se utakmice igrati od 11 časova ujutru i da će program trajati najdalje do 18 časova uveče, a možda će se završavati i ranije.

Podsjećamo veliki skup „Pravda za Davida“ trebalo bi takođe da se održi 5. oktobra na Trgu Krajine u centru Banjaluke, ali je ministar unutrašnjih poslova RS, Dragan Lukač izjavio da skup još nije zvanično najavljen policiji, niti zakonski odobren, te da se ne zna da li će biti održan.

Oznake: Dragan Lukač