Fudbaler Srđan Grahovac potpisao za Rijeku

Banjalučki fudbaler Srđan Grahovac novi je igrač Rijeke.

Dojučerašnji fudbaler Astane stigao je na pozajmicu do kraja kalendarske godine uz mogućnost otkupa, saopštio je šampion Hrvatske.

Bivši igrač Borca iz Banja Luke i Rapida iz Beča zadovoljan je dolaskom na Rujevicu.

“Pratim Rijeku već pet, šest godina i znam da se radi o organizovanom klubu i kada se pojavila priča za moj dolazak bio sam za tu opciju. Klubovi su se uspjeli dogovoriti i drago mi je da sam tu”, rekao je Srđan Grahovac i dodao:

“Prije svega želim biti zdrav, a sve ostalo će doći kvalitetnim radom, kako moje dobre igre, tako i rezultati cijele ekipe. Znam dosta o hrvatskoj ligi. Gdje god sam igrao imao sam putem televizije priliku pratiti sve, tako da sam dosta upoznat. Skoro kao da sam bio ovdje”, zaključio je Grahovac.

Defanzivni vezni igrač, koji je do sada upisao tri nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je sa Astanom osvojio titulu šampiona Kazahstana i izborio plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

(Mondo)

Pomoć za porodicu Jovanke Tepić

Jovanka Tepić i njene kćerke, koje su u požaru ostale bez krova nad glavom, dobiće novčanu pomoć Gradske uprave u iznosu od 10.000 KM, a sve dok radovi na popravci kuće ne budu završeni, imaće obezbijeđen besplatan smještaj u centru „Zaštiti me“.