Vijesti 04.01.2017.

Funkcioneri PDP-a obradovali tri porodice

ČITANJE: 1 minuta

Umjesto uobičajene čestitke, rukovodstvo PDP, za najradosniji hrišćanski praznik Božić, pomoglo je tri porodice na području Banjaluke.

“Predsjednik PDP Branislav Borenović, počasni predsjednik Mladen Ivanić, potpredsjednik Igor Crnadak, predsjednik Savjeta mladih PDP Banjaluka Draško Stanivuković i član Glavnog odbora PDP Aleksandar Zolak posjetili su danas tri porodice u banjalučkim naseljima Kuljani, Motike i Stričići kojima su pomogli. Porodica Vujković iz Kuljana dobila je uređeno kupatilo, porodici Došen iz Motika obezbjeđeni su pečenica i namirnice za Božić, a porodici Đukić u Stričićima pomogli su u kupovini krave i teleta”, saopšteno je iz PDP.

Predsjednik PDP Branislav Borenović kaže da su i oni sada srećni kad su videli koliko mala stvar koju su danas učinili ovim porodicama itekako znači.

“Vujkovići su kupatilo čekali godinu i po dana. Došeni su se zaista obradovali poklonu, a sreća Đukića u Stričićima pokazuje da se može živjeti i od poljoprivrede. Pozivam na solidarnost sve koji mogu da doprinesu da njihovim sugrađanima, kojima je pomoć potrebna, bude olakšan život”, istakao je Borenović.

(EuroBlic)