Magazin 30.05.2016.

Gabana isprozivao Karleušu za lažnjake

ČITANJE: 1 minuta

Međutim, ove hvalospeve prekinuo je dizajner Stefano Gabana, koji je otkrio da nije baš sve kako izgleda, te da haljine Karleušinih ćerki nisu dio njihovog brenda.

Naime, Stefano je na svom Instagram profilu objavio Karleušinu fotografiju, uz komentar: „Mama, volim ovaj fejk“, očigledno aludirajući na to da Jelenine ćerke nose haljine koje ne postoje u novoj kolekciji „Dolče i Gabana“.

Jelena je brže bolje, kada je vidjela komentar, odgovorila poznatom dizajneru: – Bejbe, haljine su fejk, ako se u tvojim radnjama prodaju fejk stvari – napisala je pjevačica i uz komentar dodala i simbol srca, ne bi li ublažila ovu raspravu i njeno razotkrivanje, a na kraju i uklonila fotografiju sa svojih društvenih mreža.

U to smo se uvjerili i sami kada smo prelistali kataloge ovog brenda na njihovom zvaničnom sajtu, a u njima nismo našli haljine koje nose Atina i Nika.

Poslije ovoga JK bi mogla biti predmet ogovaranja svih pjevačica, koje je u prethodnom periodu prozivala za kopije, koje očigledno i sama kupuje.

(Alo.rs)