Biznis 26.09.2018.

„GASTROFOKUS“ Obuka za mentore praktične nastave iz oblasti ugostiteljstva

ČITANJE: 1 minuta

Gradska razvojna agencija kao partner i implementator projektnih aktivnosti, organizovala je obuku za  mentore praktične nastave iz oblasti ugostiteljstva za potrebe projekta „Gastrofokus“.

Obuku, održanu 24. septembra u prostorijama Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole Banja Luka, vodio je profesor iz te škole Predrag Tošić.

Kako su saopštili iz Gradske razvojne agencije, obuka je bila namijenjena radnicima ugostiteljskih objekata koji su u direktnoj vezi sa učenicima koji obavljaju praktičnu nastavu, ali i svim zainteresovanim koji imaju želju da steknu profesionalna iskustva u mentorskom radu sa učenicima.

„Radionica je održana sa ciljem sticanja neophodnih vještina iz savremenih, psihološko-pedagoških teorija, kao i modela nastave za mentorsko vođenje praktične nastave u ugostiteljskim objektima. Svim učesnicima biće uručene potvrde o uspješnom završetku obuke za mentore“, naveli su iz agencije.

Projekat „Gastrofokus“ je finansiran od strane Švajcarske vlade, kroz program Prilika plus kojeg sprovodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća.