Vijesti 01.08.2016.

Gavranović primio 2.000 mejlova: Komunalni problemi najčešći razlog pisanja

ČITANJE: 1 minuta

Na službeni mejl gradonačelnika Slobodana Gavranovića od početka ove godine do sada stiglo je 2.000 mejlova koje su uputili građani i pravna lica, a sugrađani, kako saznajemo, najčešće pišu o komunalnim problemima.

“Mejlovi koje su slali sadržavali su različite pozive na saradnju, zahtjeve za održavanje sastanaka, molbe udruženja, pravnih lica i građana, zatim upite, pritužbe i prijedloge fizičkih i pravnih lica, i drugo”, rekao je Milenko Šajić, portparol Gradske uprave.

Zahtjevi koje upućuju građani najviše se odnose na oblast komunalne djelatnosti, zahtjeve za različite vidove pomoći i podrške.

“Pored elektronske pošte, u Kabinetu gradonačelnika svakodnevno primaju i različite podneske koje građani gradonačelniku upućuju pisanim putem”, dodao je on.

Prema njegovim riječima, organizovanjem kafe sa gradonačelnikom, građanima je omogućena direktna komunikacija sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima, gdje su mogli da iskažu svoje zahtijeve.

“Iako su, na podnesene prigovore i pritužbe načelnik opštine ili gradonačelnik dužni dati odgovor u roku od 30 dana od dana prijema, Gradska uprava nastoji da to učini u što kraćem roku”, istakao je Šajić.

(nezavisne.com)