Vijesti 24.03.2016.

Gavranović: Rampa na Banj brdu biće uklonjena

ČITANJE: 1 minuta

rampa

Rampa na Banj brdu biće uklonjena, jer ne postoji nikakva odluka da bi trebala tu da stoji, rekao je danas Slobodan Gavranović, gradonačelnik.

On je utvrdio da iako će rampa biti uklonjena, postojeća naredba o regulaciji saobraćaja prema Banj Brdu, kojom je zabranjen prolazak automobila, ostaje na snazi.

“Naredba o regulaciji saobraćaja na Banj brdu nema nikakve veze sa rampom, naredba  je donesena, poštuje  se i provodi. A rampa koju je neko smislio da treba  da postoji bez ikakve odluke je objekat koji je tamo višak”, kaže Gavranović.

Prema njegovim rijeičma “rampa će se ukloniti  jer enma nikakvu svrhu nego je samo trošak,  gdje  Grad na  godišnje  nivou za čuvare izdvoji  oko 200.000 KM”.

Iz Rekreativne zone su prije neki dan rekli da će ukoliko se ukloni rampa i dozvoli prolaz automobilima preduzeti razne mjere da to spriječe.

Mnogi Banjalučani su protiv uklanjanja rampe i dozvole da auta idu prema izletištu jer treba da ostane za rekreaciju, a ne da postane saobraćajna zona. Još se ne zna kad će rampa biti uklonjena jer Gavranović o to nije želio precizirati.

(NN)