Vijesti 24.12.2015.

Gavranović: Stabilizovana finansijska situacija

ČITANJE: 1 minuta
gavranovic
Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da je 2015. godina uspješna za grad i Gradsku upravu jer je stabilizovana finansijska situacija i godina će biti pozitivno završena.

On je naglasio da je grad Banjaluka, nakon godine u kojoj je pretrpio ogromnu štetu od poplava, uspio da prebrodi mnoge izazove.

– Za narednu godinu smo pripremili više od 2,5 miliona KM investicija u Poslovnu zonu u Ramićima i uz taj novac, te desetak investitora, već na proljeće stvorićemo uslove da se tamo otvaraju prvi pogoni i zapošljavaju radnici- rekao je Gavranović.

Na novogodišnjem prijemu za novinare koji prate rad Gradske uprave Banjaluka, gradonačelnik je rekao da je izuzetno zadovoljan načinom na koji mediji izvještavaju o situaciji u gradu na Vrbasu, te podsjetio da je Gradska uprava dobila priznanje za najotvoreniju upravu u BiH.

Gradonačelnik Banjaluke izrazio je nadu da će dobra saradnja medija i Gradske urave biti nastavljena i u narednom periodu, a izvještaji iz Gradske uprave i o gradu Banjaluka sve pozitivniji.

Gavranović je građanima Banjaluke poželio mnogo zdravlja i porodične sreće u narednoj godini.

(Agencije)