Politika 29.05.2021.

Gavrilo Kerkez izabran za predsjednika Organizacije mladih DNS Banjaluka

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci je održana Izborna skupština Organizacije mladih DNS-a tog grada na kojoj je za novog predsjednika Organizacije mladih Gradskog odbora DNS Banja Luka izabran Gavrilo Kerkez.

On je poručio da je čast i zadovoljstvo, ali i velika odgovornost, biti izabran od strane kvalitetnih ljudi za predsjednika mladih DNS Banja Luka, saopšteno je u petak iz ove stranke.

„Organizacija mladih DNS u Banjoj Luci se više neće mjeriti po kvantitetu, po brojkama, već po kvalitetu i iskrenoj volji da sprovode politiku DNS, a to je politika fer borbe, pravde i politika zasnovana na znanju i kvalitetu“, kaže Kerkez i dodaje da će mladi DNS u Banjoj Luci raditi na zagovaranju politika unapređenja položaja mladih, razvoja obrazovnog sistema i sprečavanja odlaska mladih iz Republike Srpske.

Čestitku novoizabranom predsjedniku Gradske organizacije DNS Banja Luka je uputio i potpredsjednik DNS Radislav Jovičić.

„Omladinska organizacija DNS Banja Luka treba da bude okosnica Gradskog odbora i čitavog Demokratskog narodnog saveza. Ovim smo unutarstranačke u Banjoj Luci priveli kraju i time pokazali da je DNS iz svih turbulencija izašao organizovani i snažniji.“

Skupštini su prisustvovali i potpredsjednici DNS Duško Ivić i Dane Malešević, predsjednica Organizacije žena DNS Banja Luka Dragana Cvetković i član Predsjedništva DNS-a Željko Dubravac.

(SB)

Oznake: DNS Banjaluka