Gdje odvesti djevojku na sastanak?

Prvi sastanak

Prvi sastanak

Da bi hemija proradila i da bi se djevojka koja vam se dopada zaljubila u vas, prvih nekoliko sastanaka moraju da budu romantični, ali ujedno i zanimljivi, nesvakidašnji.

Dobra ideja je ključ uspjeha, jer će mesto i dobro raspoloženje “odraditi posao”, a vi samo treba da budete zavodljivi, uputite joj koji kompliment i poljubite u pravom trenutku.

Nemojte joj govoriti gdje tačno idete, ali joj barem nešto nagovijestite kako bi znala šta da obuče. Ako se pitate koja su to mjesta na koja biste mogli da je odvedete, evo nekoliko ideja:

– Umesto klasike poput odlaska u restoran, spakujte korpu za piknik. Sami u prirodi, daleko od ljudi možete da uživate u hrani, pogledu i milovanjima.

– Dobra ideja je i da je odvedete na čas salse. Nemate čega da se stidite, a dobra muzika i opuštena atmosfera, u kombinaciji sa mrdanjem kukova i dodirima će vas još više zbližiti.

– Ugovorite sastanak u dnevnoj varijanti i sačekajte je ispred ulaza u zgradu sa buketom cvijeća i dva bicikla. Vožnja dvotočkašima kroz park ili prirodu savršen je način da provedete drugi sastanak, uz povremene pauze za odmor i poljupce.

– Karaoke bar je takođe dobra ideja. Uz pjesmu i šalu, opustićete se i zbližiti.

– Odlazak u opservatorij i projekcija zvjezdanog neba, idealna su prilika da upravo tu “padne” prvi poljubac. Dobro će poslužiti i „obično“ noćno nebo i romantična šetnja.

(Novosti)

U opštinu Teslić Vlada uložila više od 50 miliona KM

Vlada Republike Srpske je od 2006. godine u opštinu Teslić uložila više od 50 miliona KM, po različitim osnovama iz Razvojnog programa i Budžeta Republike, a posredstvom kreditnih linija Investiciono-razvojne banke u ovu opštinu je plasirano još oko 40 miliona KM.

Skuplji radovi podigli cijene stanova u Srpskoj

Cijene svih građevinskih radova u stanogradnji u Republici Srpskoj skočile su u trećem kvartalu ove godine za 0,1 odsto, što je automatski dovelo i do poskupljenja nekretnina na domaćem tržištu.

Stefan Sejmanović sproveden u Okružno javno tužilaštvo

Policijski službenik Policijske uprave Banjaluka Stefan Sejmanović, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja i nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu narkoticima, sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

RADMANOVIĆ: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

Potpredsjendik SNSD-a i član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je potez SNSD-a o imenovanju članova komisija u ovom Parlementu uslijedio kao reakcija na prijedlog poslanika iz PDP-a i SDS-a za izmjenu poslovnika o radu Parlamentarne skupštine BiH. Radmanović je rekao da prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike

Izvještaj protiv osumnjičenih za proizvodnju i promet droge

Gradiška Policijska uprava dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Miladina Vidačkovića /45/, Slađane Vidačković /45/, Rasima Hajdera /21/ i Pamele Dukić /20/, svi iz Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu. Iz tužilaštva navode da se Miladin Vidačković sumnjiči i za