Magazin 08.12.2015.

Genijalan potez: Fan uspio da uđe u bekstejdž na foru zbog koje ćete bataliti Vikipediju

ČITANJE: 1 minuta
peking duk
Jedan od fanova dvojca “Peking Duk” uspio je da nagovori obezbjeđenje da ga pusti u bekstejdž na koncertu u Melburnu tako što ih je ubijedio da je u srodstvu sa jednim od dvojice izvođača.

Genijalan dio je u tome što je momak na telefonu izmjenio stranicu na Vikipediji o ovom dvojcu, i jednostavno dodao svoje ime na listu rođaka.

Pokazao je čuvaru ličnu kartu i tekst na Vikipediji u kojem se spominje njegovo ime – i ušao bez problema!

– Stajao sam tamo pet minuta i mislio sam kako ovo neće baš najboje fukncionisati – rekao je kasnije kreativni fan Dejvid Spargo. Ali, onda je jedan od ove dvojice muzičara, Ruben Stajls, izašao i pozvao Dejvida u takozvanu zelenu sobu.

Stajls i njegov kolega iz benda Adam Hajd su bili toliko oduševljeni ovim potezom da se uopšte nisu uplašili za sopstvenu bezbjednost – jer bi na isti ili sličan način mogao bilo ko da im uđe u bekstejdž.

– Ovo je vjerovatno najgenijalniji potez koji sam ikada video. Na kraju smo s njim popili gomilu piva i ispostavilo se da je totalna legenda. Nije nikakav čudak. Totalno je normalan lik, i zbog toga je sve ovo još smješnije – rekao je Hajd.

Hajd kaže da je lekcija koju svi iz ovoga treba da naučimo – nikad ne vjeruj Vikipediji!

(24 sata.rs)