Magazin 14.06.2016.

Gents u Banjaluci, pa na EXIT festivalu

ČITANJE: 2 minute

Banjalučki DJ dvojac GENTS, koji čine Danijel Dakić i Filip Jakovljević, u okviru kampanje EXIT Magic, nastupiće u četvrtak 16. juna u bašti bara “Cinecitta” u Banjaluci!

Tako Gents upisuju još jedan nastup ovog proljeća u okviru EXIT Magic kampanje u Bosni i Hercegovini. Nakon nastupa na zeničkom Lunar festivalu, Gents su nastupili na banjalučkoj Noći muzeja i tom prilikom pred više od 1.500 ljudi djelili binu sa izvođačem čuvene UKF etikete, DJ Hamiltonom. Nastavak ove priče sad nas vodi u jednu od najprepoznatljivijih banjalučkih bašta (kafe Cinecitta), a donosi novi set inspirisan čuvenim čikaškim house zvukom.

Gents je koncept DJ zabave koji njeguje elektronsku muziku za ples, a podrazumijeva različite žanrova i podžanrove u varijacijama deep, house, tech. Ideja Gentsa je da ciljaju na publiku istančanog sluha, a ipak šireg spektra preferiranih muzičkih pravaca, kako bi na taj način dali priliku za uživanje pravim muzičkim sladokuscima i znalcima, a istovremeno podržali domaću elektronsku muzičku scenu obogativši je još jednim vidom javnog muzičkog izraza. Koncept suštinski predstavlja nastavak aktivnosti na promociji urbane i festivalske kulture, što je ovaj dvojac kroz promoterske aktivnosti uspješno radio unazad nekoliko godina.

Gents su se na Lunaru i Noći muzeja publici već predstavili sa deep techno i drum&bass setom, a ovaj put najavljuju najfiniju selekciju bezvremenskih čikaških house singlova. Biće ovo ujedno i prilika da ovaj dvojac najavi svoj nastup na ovogodišnjem izdanju EXIT festivala!

Ulaznice za cijelu Exit Avanturu (EXIT + Sea Dance) koštaju 135 KM, četvorodnevne ulaznice samo za EXIT festival možete kupiti po cijeni od 122 KM, a karte za Sea Dance koštaju 79.99 KM. Jednodnevne ulaznice za EXIT koštaju 49 KM za četvrtak, petak i subotu i 54 KM za nedjelju. Lista prodajnih mjesta u BiH čeka vas na OVOM LINKU.