Magazin 27.01.2016.

Gestovi koji govore više od “volim te”

ČITANJE: 2 minute
ljubav
Reći “volim te” nije lako, a osoba kojoj želimo to saopštiti mora zaslužiti ovaj način pokazivanja ljubavi.

Kada želite reći ove dvije riječi, imajte na umu da one imaju dublji značaj i poruku. Ipak, riječi ne vrijede mnogo, ako nisu praćene djelima.

Ovi gestovi vašeg partnera će vam dokazati ljubav:

1. Voli da ide svuda sa vama

Znate i sami koliko je ponekad teško izvući muškarca iz kuće, pogotovo kada je riječ o odlasku u kupovinu stvarčica. Ako vaš partner ne voli da ide sa vama po tržnim centrima, a opet voli da vam pravi društvo ili pomogne pri odabiru odjeće, vjerujte da sigurno gaji prema vama mnogo osjećanja.

2. Kada je sa vama, uvijek je sređen

Bilo da izlazite negdje, na večeru ili u šetnju gradom, ili treba da dođe kod vas, on uvijek savršeno izgleda. Sređen je, lijepo se obukao i divno miriše. I tako svaki put. Muškarci nisu žene, ali kada je u pitanju njihova djevojka iz snova, sređivaće se i u pola noći, samo kako bi vas zadivio.

3. Uvek prati gdje idete i posmatra vas

Jednostavno voli da vas gleda u bilo kojem trenutku, gdje god da ste. Ponosan je što ste mu baš vi njegova ljepša polovina.

4. Voli da se nasmije poslije svakog vašeg poljupca

Ako primijetite da vas poslije svakog poljupca nježno gleda i smješka se, znajte da je do ušiju zaljubljen u vas. Vaš poljubac mu mnogo prija, toliko da ne može da se suzdrži od emocija.

5. Stravstveni, dugi poljupci

Ako vaš partner voli da se sa vama ljubi dugo i strasno, dok vam ne stane dah… Koliko je vama lijepo – toliko je i njemu. Leptirići u stomaku? Naravno da su prisutni!

6. Pomno vas sluša i gleda dok pričate

Možda do sad niste obraćali pažnju, ali sljedeći put uradite to. Pokrenite neku temu sa njim u kojoj ćete moći dugo da pričate. Ako vas gleda u oči ili usne, zaljubljenim i dubokim pogledom – on je zaljubljen u vas. Pogotovo ako vas sluša… Znate da žene zaista znaju biti slatke dosadne pričalice.

(NN)