GIBONNI U BANJALUCI Volio bih da se družimo češće

Zlatan Stipišić Gibonni nastupiće 8. juna u Banjaluci, a povodom predstojećeg koncerta popularne muzičke zvijezde održana je konferencija za medije.

Osvrnuvši se na posljedni koncert koji je u Banjaluci održan prije četiri godine, popularni Džibo kaže da je ovaj nastup svima u bendu ostao u fantastičnom sjećanu.

“Volio bih da se malo češće družimo. Iako je za koncert prije četiri godine padala jaka kiša nakon kojeg sam dobio upalu pluća, nisam se nimalo pokajao što smo održali koncert”, rekao je Gibonni.

Govoreći o muzičkim formatima albuma i sve popularnijem preuzimanju pjesama putem interneta jedna od najvećih regionalnih zvijezda kaže da je za njega prvi izbor gramofonska ploča – vinil.

“Kad se zbroji sve najvažnije šta se dogodilo na našim prostorima sve je bilo upakovano u long plej. To su bili vinil albumi bendova kao što su Bijelo dugme, Buldožer, Riblja čorba, Paket aranžman, Električni orgazam i mnogi drugi. Ploče su imale energiju. Na CD možeš staviti šta hoćeš i koliko hoćeš”, rekao je Gibonni.

Kao što je ranije i najavljeno koncert poznate zvijezde održaće se na tvrđavi Kastel u 21 čas, a u slučaju vremenskih nepogoda nastup će biti pomjeren za jedan dan – 9. juna.Sve informacije moći će se peronaći i na Facebook i Instagram stranici Ok tima.

Obzirom da Gibonni u gradu na Vrbasu nije nastupao pune četiri godine, organizatori su ranije istakli da interesovanje za ovaj koncert ne jenjava. Banjalučani biće u prilici da uživaju u njegovim velikim hitovima kao što su “Ovo mi je škola”, “Tajna vještina”, „Tempera“, „Libar“, „Žeđam“;„Mirakul“ i brojni drugi.

Ulaznice za koncert popularnog Gibonnija mogu se kupiti na Trgu Krajine i putem prodajnog sistema kupikartu.ba.

AKCIJA Policija sinoć alko-testovima “blokirala” grad

Proteklu noć banjalučka policija bukvalno je “pokrila” sve ključne pozicije na saobraćajnicama u gradu. Jedna od najrigoroznijih akcija, koja je za cilj imala kontrolu alkohola u krvi vozača, odigrala se sinoć i noćas.

MUP Pronađeno dijete iz Banjaluke samovoljno otišlo od kuće

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske utvrdili su da nema elemenata krivičnog djela u vezi sa 13-godišnjim djetetom iz Banjaluke koje je policija pronašla nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak, rečeno je Srni u MUP-u.