Vijesti 07.11.2016.

Gimnazijalci skupljaju pare kako bi svi išli na ekskurziju

ČITANJE: 1 minuta

Srednjoškolci iz banjalučke Gimnazije odlučili su da pokušaju da obezbijede odlazak na maturalnu ekskurziju i đacima koji su slabijeg imovinskog stanja.

Po planu i programu Ministarstva prosvjete, planirana je maturalna ekskurzija, koja bi se realizovala u periodu od 20.05.2017.  do 27.05.2017.godine u Italiji, Francuskoj i Španiji

“Kao učenici banjalučke Gimnazije, odjeljenje III7 , želimo da svojim najjačim oružjem –  znanjem ovaj događaj omogućimo i određenim učenicima čija materijalna situacija nije na zavidnom nivou”, kažu gimnazijalci.

Ukoliko prepoznate naš rad i nastojanja kao zajednički i obostrano koristan interes, za uzvrat spremni smo Vam ponuditi saradnju na način koji vi ocijenite kao najkorisniji za promociju Vaših proizvoda, programa ili usluga u zamjenu za novčana sredstva.

Neki od načina kroz koje bi se odužili potncijalnim donatorima je dijeljenje letaka u gradu Banja Luka, nošenje bilborda (roll-up reklama) po gradu i druge sl. akcije.

“U mogućnosti smo i da majice sa logom Vaše firme nosimo kroz gradove koje ćemo turistički obilaziti ili da se slikamo sa nekim od Vaših proizvoda u nekom od poznatih svjetskih gradova, slike dostavimo Vama, koje Vi možete dalje koristiti kao marketinški materijal”, navode učenici.

Nadaju se da će im se pružiti prilika da se sastanu sa potencijalnim donatorima i da im plan objasne detaljno.

Ukoliko su vam potrebne neke detaljnije informacije obratite se na mail [email protected]  ili na broj telefona: 066 / 515 295 – Dušan Vučenović.

“Želja nam je da ova generacija gimnazijalaca, bez izuzetka, po povratku sa maturalne ekskurzije zajedno sabira utiske. Snovi su mogući samo ako u njih vjerujemo. A mi vjerujemo da će se naše ideje realizovati, jer smo spremni da pomognemo”, kažu  učenici.

(ATV)