Vijesti 20.05.2017.

Glamurozni i veseli: Maturanti Tehničke škole proslavili maturu

ČITANJE: 1 minuta

Uz nezaobilazne zvuke trubača maturanti Tehničke škole u Banjaluci okupili su se juče u dvorištu škole kako bi započeli sa proslavom maturske večeri. Nakon okupljanja uslijedio je defile gradom do hotela Bosna gdje su počeli pravu proslavu.

Većina njih školske dane pamtiće po lijepim iskustvima i druženjima sa profesorima i prijateljima. Svaki od maturanata juče je zablistao i potrudio se da izgleda glamurozno. Maturantkinja Jovana Malešević kazala je da joj je spremanje za matursko veče bilo pomalo i naporno, ali da ne žali za sav trud koji je uložila u svoj izgled.

„U toku četiri godine školovanja bilo je previše obaveza, jedva čekam da se sve to završi. Školske dane pamtiću najviše po drugovima i profesorima koji su bili dobri prema nama i naučili nas mnogim dobrim stvarima, a jedna od njih je da se u životu treba dosta truditi i raditi kako bi nam bilo dobro“, rekla nam je Jovana.

Ova buduća studentkinja prava kazala je da bila u pratnji svojih roditelja i prijatelja te da ovo veče nikada neće zaboraviti. Iako će se uskoro i zvanično oprostiti od školskih klupa, maturanti se nadaju da će se nekada u životu ponovo sresti na nekim od životnih puteva na koje će poći.

Za večeras je zakazana matura Ugostiteljsko-trgovinsko turstističke škole.

 

(Nezavisne)