Vijesti 10.02.2016.

Glossa raspisala konkurs za stipendije “Mr Kristina Mirnić”

ČITANJE: 1 minuta
glossa
Kroz redovni program stipendiranja Glossa – centar za njemački jezik i ove godine raspisala je konkurs za stipendije fonda „Mr Kristina Mirnić“.

U ovom semestru su izdvojena sredstva u ukupnom iznosu od 7.660 KM, koja će biti podjeljena u obliku kurseva njemačkog jezika svima koji ostvare pravo na stipendiju.

Pored toga, stipendisti dobijaju sve potrebne udžbenike i nastavni materijal koji su obezbijedili zdavačka kuća „Hueber“ i knjižara „Buybook“.

Ukupan broj stipendija iznosi 24, a njihova raspodjela će biti izvršena u Glossa-centrima u Banjaluci, Tuzli, Prijedoru, Doboju, Brčkom, Derventi, Prnjavoru, Laktašima, Tesliću, Gradiškoj i Zvirniku.

Konkurs je otvoren do 29. februara 2016. godine. Svi kandidati u navedenom vremenskom periodu mogu dostaviti biografiju sa ličnim podacima i motivaciono pismo direktno u prostorije Glossa – centra za njemački jezik, u digitalnoj formi putem mejla [email protected] ili poštom.

Dodatne informacije o programu stipendiranja Glossa – centra za njemački jezik je moguće dobiti putem mejla [email protected] ba

(Banjaluka.net)