Magazin 18.01.2016.

Glumci koji nisu htjeli da poljube svoje koleginice na filmu

ČITANJE: 3 minute
poljubac
Vjerovali ili ne i to se dešava. Bez obzira što su u pitanju lijepe devojke i žene, ali što je to na kraju krajeva samo posao. Mnogi glumci jednostavno su imali dosta problema da poljube neke koleginice. A evo i koji:

1. Tobi Mekgvajer

Glumac Tobi Mekgvajer i glumica Kirsten Danst, za potrebe filma “Spiderman”, morali su da se poljube na kiši i to ne kao što bi to učinio svaki normalni par, već tako da on visi naglavačke, a ona stoji na ulici. Iako se taj poljubac često navodi kao jedan od najromantičnijih na filmskom platnu, Tobi je navodno imao puno problema oko njega, jer je unapred znao da to neće biti nimalo ugodno iskustvo. Osim što je visio naopačke pa mu je krv jurila u glavu, Tobey je morao da se bori i sa kišom koja mu je ulazila u nos.

tobi-megvajer

2. Lajam Hemsvort

Bivši verenik pevačice Majli Sajrus navodno je imao problema s tim da poljubiti koleginicu iz filma “Hunger Games”, holivudsku miljenicu Dženifer Lorens. Kako je objasnio u jednom kasnijem intervjuu, sve to zbog njenog lošeg zadaha. Naime, mlada Oskarovka voli da pojede beli luk ili tunjenvinu a da zatim ne opere zube, bez obzira radilo se os nimanju scene ili ne.

lajam-hemsvort

3. Džoš Hačerson

Nije samo Lijam imao problem s Dženifer, već još jedan glumac iz istog filma. Radi se o Džošu Hačersonu, no njemu nije bio problem zadah, već to što Džen ima vrlo “slinavi” poljubac. Čini se kako slavna glumica i nema neku dobru reputaciju među muškim kolegama, kada je u pitanju snimanje ljubavnih scena.

dzos-hacerson

4. Džejms Mekavoj

Prema ispovesti glumca Džejms Mekavoj, ni jedna od najljepših žena svita, Anđelina Džoli, takođe ima prilično puno problema s filmskim poljupcima. No, Džejms dje ipak opravdao koleginicu činjenicom što su se upoznali na dan snimanja scene pa nisu stigli da se bar malo upoznaju pre poljupca. Možda je trebalo da nazove Džonija Depa pošto je on lepu Anđu izljubio u filmu “The Tourist”.

dzejms-mekevoj

5. Rupert Grint

Drugi glavni glumac iz “Harry Pottera”, imao je priliku da poljubiti lijepu Hermion, koju je igrala slatka Ema Votson. Ipak, Ron je kasnije priznao kako je to bilo “odvratno”, jer se znaju od malih nogu i stari su prijatelji. Čini se kako su glasine o tome da se njih dvoje nisu podnosili izvan seta, bile samo to – glasine.

rupert-grint

6. Džejmi Dornan

Iako je “Pedeset Nijansi Sive” trebao da bude film nabijen seksualnošću, mnogi su utvrdili da je izostala takva vrsta napetosti između dvoje mladih glumaca. No, osim što je Džejmi otvoreno priznao da mu je bilo neugodno snimati takve scene, ništa bolja iskustva nije imala ni Dakota Džonson. Nadamo se da će se do 2017.godine, kada stiže novi nastavak, stvari promijeniti.

dzejmi-dornan

Bilo je i slučajeva u kojima su slavne glumice bile te koje nisu htjele da poljube momke. Na ovom popisu su se našle Riz Viterspun, koja je imala problem s prehlađenim Robertom Patinsonom u filmu “Voda za slonove”, Kirsten Danst sa Bredom Pitom, jer je tada imala svega 14 godina, te Virdžini Ledojen, koja je igrala sa slavnim Leonardom Dikaprijom u popularnom filmu “Žal”. Ona se kasnije požalila kako Lea nikada ne bi htela za ljubavnika, jer se loše ljubi. Na sreću, Virdžini nije tip slavnog glumca, jer nije plavuša.

(Hellomagazin)