Goran Galešić u Krupi?

“Postoji realna šansa da u narednih nekoliko dana postanu članovi našeg kluba”, rekao je Mihajlo Bučinski sportski direktor Krupe.

Novi članovi Krupe u tekućem zimskom prelaznom roku bi mogli postati Goran Galešić, jedan od najboljih igrača Borca u jesenjoj polusezoni, i Kamerunac Vinsent Paul Ngodi Bomba objavio je danas “Glas srpske”.

Sportski direktor Krupe Mihajlo Bučinski je u razgovoru za banjalučki list potvrdio da su u toku pregovori sa ova dva igrača.

“Sa Goranom Galešićem smo obavili razgovor, dok smo u kontaktu sa menadžerom kamerunskog fudbalera i postoje realne šanse postanu članovi našeg kluba”, rekao je Mihajlo Bučinski sportski direktor kluba iz kanjona Tijesno za “Glas Srpske”.

Krupa nije jedini klub koji je zainteresovan za Galešića koji pregovara sa Kajzarom iz Kazakstana, kao i sa klubom iz Slovenije dok su Čelik i Sloboda takođe zainteresovani.

“Imao sam obećanja čelnika Borca da će ispoštovati sva dugovanja prema meni i zato nisam otišao u kiparski Ermis. Međutim, od toga nije bilo ništa i dogovorli smo sporazumni raskid saradnje. Od Borca neću tražiti naplatu dugovanja, jer je to moj klub”, rekao je Goran Galešić i dodao:

“Ponuda Krupe me najviše privlači pošto će se takmičiti u Ligi za prvaka gdje bih imao priliku da igram protiv najboljih ekipa i da se borim za Evropu. Uz sve to ako se odlučim za Krupu praktično sam kod kuće. Imam ponudu Kajzara iz Kazakstana i nude mi dobre uslove. Oni su trenutno na pripremama u Antaliji i sve će uskoro biti poznato”, zaključio je za “Glas Srpske” Goran Galešić.

Navode da Galešić i Bomba dolaze u Krupu danas je za “Dnevni Avaz” demantovao drugi čovjek kluba Dragomir Ilić.

“Mogu da kažem da oni ne dolaze u Krupu. Voljeli bismo da ih angažujemo ali su oni u ovom momentu za nas preskupi. Mi ćemo dalje nastaviti da radimo transparentno, a ovo nije prvi put da nas u medijima povezuju sa nekim igračima”, zaključio je Dragomir Ilić za “Dnevni Avaz”.

(Mondo)

DAVIDOV OTAC NA TRGU KRAJINE: Procvjetale su, sine, one dvije dunje

Još jedno mirno okupljanje građana “Pravda za Davida” održano je večeras je na Trgu Krajine u Banjaluci. “Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša…Procvjetale su one dvije dunje, sine, što smo ih zasadili” ovim riječim svoje obraćanje započeo je Davidov otac, Davor Dragičević. Prošlo je mjesec dana od pronalaska tijela Davida Dragičevića.

HIDROELEKTRANA POSTAJE MUZEJ Od ruševine u Trapistima prave turističku atrakciju

Devastirani objekat stare Hidroelektrane „Delibašino selo“ uskoro postaje Tehnički muzej energetike. O pretvaranju u muzej priča se unazad nekoliko godina, a sada je konačno došao red da se iskoristi potencijal jednog od najljepših naselja kada je priroda u pitanju. Potvrdili su nam ovo  u „Elektrokrajini“ te naglasili da su nakon dugih najava, konačno dobili dozvolu

ZBOG POKUŠAJA UBISTVA Tužilaštvo traži strožu kaznu za Markovića, odbrana ponavljanje suđenja

Slobodan Marković (58) iz Banjaluke, koji je osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva sugrađanke Biljane Keserović (54), po mišljenju Tužilaštva, zaslužuje strožu kaznu, dok njegova odbrana traži ukidanje te presude i ponavljanje suđenja. U Vrhovnom sudu RS tužilac Branko Mitrović ocijenio je da je izrečena kazna minimalna te da nije adekvatna. “Činjenično stanje

BANSKI DVOR Kulturni program u čast ruske delegacije

U Banskom dvoru je počeo kulturni program u čast današnje posjete delegacije Savjeta Federacije, gornjeg doma ruskog parlamenta, Republici Srpskoj. Program u Banskom dvoru organizovao je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić. Ruska delegacija, koju predvodi predsjednik ruskog Savjeta Federacije Valentina Matvijenko doputovala je danas u Banjaluku, gdje je razgovarala sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i

11. PO REDU U subotu “Veče Petrovčana”

Zavičajno udruženje Petrovac organizuje 11. po redu “Veče Petrovčana” u Banjaluci, koje će biti održano u subotu, 28. aprila, u restoranu “Aquana”, s početkom u 19 časova.

BORAC: Da nas “Borik” sutra nosi!

Borac m:tel i Vogošća su remizirali u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH (25:25), a sutra je revanš meč u kojem Borac traži priliku da ove sezone doda još jedan trofej.