Goran Galešić u Krupi?

“Postoji realna šansa da u narednih nekoliko dana postanu članovi našeg kluba”, rekao je Mihajlo Bučinski sportski direktor Krupe.

Novi članovi Krupe u tekućem zimskom prelaznom roku bi mogli postati Goran Galešić, jedan od najboljih igrača Borca u jesenjoj polusezoni, i Kamerunac Vinsent Paul Ngodi Bomba objavio je danas “Glas srpske”.

Sportski direktor Krupe Mihajlo Bučinski je u razgovoru za banjalučki list potvrdio da su u toku pregovori sa ova dva igrača.

“Sa Goranom Galešićem smo obavili razgovor, dok smo u kontaktu sa menadžerom kamerunskog fudbalera i postoje realne šanse postanu članovi našeg kluba”, rekao je Mihajlo Bučinski sportski direktor kluba iz kanjona Tijesno za “Glas Srpske”.

Krupa nije jedini klub koji je zainteresovan za Galešića koji pregovara sa Kajzarom iz Kazakstana, kao i sa klubom iz Slovenije dok su Čelik i Sloboda takođe zainteresovani.

“Imao sam obećanja čelnika Borca da će ispoštovati sva dugovanja prema meni i zato nisam otišao u kiparski Ermis. Međutim, od toga nije bilo ništa i dogovorli smo sporazumni raskid saradnje. Od Borca neću tražiti naplatu dugovanja, jer je to moj klub”, rekao je Goran Galešić i dodao:

“Ponuda Krupe me najviše privlači pošto će se takmičiti u Ligi za prvaka gdje bih imao priliku da igram protiv najboljih ekipa i da se borim za Evropu. Uz sve to ako se odlučim za Krupu praktično sam kod kuće. Imam ponudu Kajzara iz Kazakstana i nude mi dobre uslove. Oni su trenutno na pripremama u Antaliji i sve će uskoro biti poznato”, zaključio je za “Glas Srpske” Goran Galešić.

Navode da Galešić i Bomba dolaze u Krupu danas je za “Dnevni Avaz” demantovao drugi čovjek kluba Dragomir Ilić.

“Mogu da kažem da oni ne dolaze u Krupu. Voljeli bismo da ih angažujemo ali su oni u ovom momentu za nas preskupi. Mi ćemo dalje nastaviti da radimo transparentno, a ovo nije prvi put da nas u medijima povezuju sa nekim igračima”, zaključio je Dragomir Ilić za “Dnevni Avaz”.

(Mondo)

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.