Politika 04.01.2022.

GORICA DODIK: Davora Dragičevića su iskoristili politički lešinari

ČITANJE: 1 minuta

Od samog starta se znalo zašto su pojedini lešinari prišli i pružili “podršku” Dragičeviću kada je, nažalost, izgubio svoje dijete, a to je da iskoriste njegovu tragediju u svrhu svoje političke promocije, poručila je Gorica Dodik na društvenim mrežama.

– Za sve laži koje su oni izrekli tada i optuživali, prije svega, Milorada i Željku za ubistvo tog mladića, a u koje je region povjerovao, nikada neće odgovarati. Molim Boga kao majka od samog početka svega toga da se taj slučaj riješi i da istina izađe na vidjelo – istakla je Gorica Dodik.

– A isto tako želim da ljude koji su sve to iskoristili stigne pravda od Boga. Draško Stanivuković i njegova poremećena družina nisu birali sredstva da se promovišu na najodvratniji mogući način, da iz svega toga opet sebe naprave žrtvama – dodala je Gorica Dodik.

– Da se cereče u kamere, da prave nerede, da ugrožavaju i iskorištavaju djecu na protestima. Za strance da ne pričam, koji su tek oni “napor” uložili ne bi li to sve uspjelo. Ali eto, nije vam uspjelo – zaključila je ona u seriji objava na Tviteru.

(SB)

Oznake: Gorica Dodik