Vijesti 15.01.2023.

GORICA DODIK: Kada će već jednom u Srbiji shvatiti da Sarajevo nije grad koji je bio prije rata?

ČITANJE: 1 minuta

Ne mogu, a da ne postavim pitanja na koja do sada ni jedan logičan odgovor nisam dobila, a to su:
Zašto mnoge firme iz Srbije svoja predstavništva otvaraju u Sarajevu, a ne u Banjaluci? Znaju da nikada neće osvojiti tržište Federacije i da će sva ulaganja u marketinške kampanje i sponzorstva biti bačene pare, jer opet svu zaradu ostvaruju u Republici Srpskoj. Zašto je pojedinim pjevačima iz Srbije draže da češće održe koncerte u ZElenoj TRAnsverzali nego u bilo kom gradu u Republici Srpskoj – pitala je Gorica Dodik na društvenim mrežama.

– Zašto su u Srbiju dobrodošli pjevači oni koji za nas Srbe govore da smo bolesnici koje treba obilaziti? Zašto su u Srbiju dobrodošli glumci koji srpske pjevačice nazivaju srbijanskim droljama, da su Srbi drogirani četnici, pa još na sve druže se sa zločincem Naserom Orićem – nastavila je ona u seriji objava na Tviteru.

– Kada ćete jednom shvatiti da Sarajevo nije grad koji je bio prije rata, da, ma koliko god pokušavali da pridobijete njihove simpatije, nikada nećete uspjeti, sem ako im se ne pokorite i ne igrate kako oni sviraju. Kad već volite pjesmu “doktora” koji obilazi nas “bolesnike”, a u kojoj se postavlja pitanje jel’ Saraj'vo gdje je nekad bilo, sigurno da jeste, samo treba da znate da u njega nisu dobrodošli “gosti” – zaključila je Gorica Dodik.

Oznake: Gorica Dodik