Vijesti 05.08.2022.

Gorica Dodik: Kakav gradonačelnik – takav i grad; sve se pretvorilo u rijaliti i borbu za lajkove

ČITANJE: 1 minuta

– Kakav gradonačelnik takav i grad trenutno, sve se pretvorilo u rijaliti prepucavanja i borbu za lajkove, poručila je Gorica Dodik komentarišući odgovor Borisa Udovičića, direktora banjalučke marketinške agencije “Euforija” na poziv gradonačelnika da otkaže koncert na tvrđavi Кastel obzirom da je 4. avgust datum kada je zvanično obilježavanje zločinačke akcije Oluja.

Koncert je održan, a Udovičić je na fotografiji sa događaja koji je okupio veliki broj posjetilaca poslao odgovor Stanivukoviću.

“I šta kažeš da otkažem? Hvala za 10.000 sponzorstva”, napisao je Udovičić.

Iako je u medijima pomenuta marketinška agencija dovođena u vezu sa srpskim članom Predsjedništva BiH, Gorica Dodik takve navode demantuje.

“I da riješimo jednu stvar, kakve veze Euforija ima sa Dodikom? Da li je poenta sa tvit bude čitaniji jer se spominje Dodik?! Da li to znači da su druge agencije koje nešto organizuju u gradu tvoje samo zato što poznaješ te ljude? A da idu izbori pa mora opet sve biti naše…”, napisala je Dodikova na Tviteru.

Podsjećamo, ovakav Stanivukovićev poziv u javnosti je naišao na brojna negodovanja s obzirom da je  Grad Banjaluka za manifestaciju “Festival ljetne noći”, u organizaciji marketinške agencije “Euphoria”, planiran za 5. i 6. avgust na velikoj sceni na Kastelu, odobrio ukupno 14.500 maraka.

(N.S)

Oznake: Gorica Dodik