Politika 19.06.2021.

Gorica i Igor Dodik objavili koje su firme u njihovom vlasništvu: Evo šta su poručili Stanivukoviću

ČITANJE: 1 minuta

S obzirom na učestalo ponavljanje i prenošenje informacija koje je plasirao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, a u želji da informišu javnost, Gorica i Igor Dodik obratili su se svim građanima i medijima saopštenjem za javnost u kojem su naveli tačan broj kompanija čiji su vlasnici.

U saopštenju se navodi da su u vlasništvu Gorice Dodik kompanije “Agape” Banjaluka, “Agro voće” Aleksandrovac i “Global Liberti” Laktaši, a u vlasništvu Igora Dodika “Fruit eko” Gradiška i “Global Liberti” Laktaši.

– Gradonačelnik Banjaluke posljednjih dana kontinuirano iznosi netačne podatke u vezi sa brojem kompanija u našem vlasništvu, te namjerno kreira pogrešnu i iskrivljenu sliku, izazivajući time negativne emocije i percepciju građana u vezi sa nama i našim porodicama. Kako bi javnost raspolagala tačnim i pravno valjanim informacijama naveli smo imena kompanija koje su u našem vlasništvu – ističe se u saopštenju koje su potpisali Gorica i Igor Dodik.

Oni su naglasili da će, ukoliko se i nakon ove transparente objave istinitih podataka, nastavi za iznošenjem netačnih i neprovjerenih informacija biti primorani da istinu zaštite sudskim putem, nakon koje će sredstva iz tužbe donirati u humanitarne svrhe.

(Srna/A.M.)