Vijesti 24.01.2017.

(FOTO) Građani sve nezadovoljniji odvozom smeća

ČITANJE: 1 minuta

Građani više banjalučkih naselja kontaktirali su redakciju portala “banjaluka.net” i požalili se na odvoz smeća, koji posljednjih dana, ali i ranije, kako tvrde, nije bio najredovniji.

Nedavne snježne neprilike donekle su bile opravdanje za neredovno pražnjenje lokalnih kontejnera, ali kako padavina nema već nekoliko dana, ni građani više nisu raspoloženi za opravdanja.

Naslovna fotografija prikazuje da u Budžaku, i van zimskog perioda, nije bilo najsjanije stanje.

– Fotografisano u Budžaku. Sramota! – kratko je prokomentarisao mještanin ovog naselja koji nam je i proslijedio fotografiju.

Njegova reakcija je uslijedila neposredno nakon objavljivanja naše vijesti o sličnoj situaciji u naselju Ada.

Naime, mještani banjalučkog naselja Ada nezadovoljni su odvozom smeća sa obližnjih kontejnera, koje se danima gomila i, kako kažu, stvara neprijatne mirise, a svoje riječi su ilustrovali i fotografijsom sa “lica mjesta”.

naselje ada smece
– Pogledajte ovaj kontejner i smeće oko njega! Vidljiv je poprličan nemar i nerad nadležnih službi. Odvoz smeća se ne obavlja svaki dan i smeće se nagomilava nakon čega nastane prilično neprijatan miris i stvara se ružna slika jednog naselja – rekao je za portal “banjaluka.net” jedan od mještana Ade.

Podsjećamo, sličan prizor zabilježen je nedavno i u Rosuljama.

rosulje prepuni kontejneri

Fotografija prikazuje kontejnere u Ulici Trive Amelice.

(banjaluka.net)