Vijesti 10.09.2018.

GRAĐANI U ŠOKU Već danima u centru Banjaluke manijak se samozadovaljava na očigled brojnih prolaznika

ČITANJE: 3 minute

Brojni građani su u šoku jer se već danima u centru Banjaluke nalazi manijak koji se samozadovaljava na očigled brojnih prolaznika, i to u vrijeme kada ljudi idu s posla.

Da se manijak svakodnevno pojavljuje uvjerili su se novinar i fotoreporter Srpskinfo, koji su ga zatekli sa spuštenom trenerkom i donjim vešom. O ovom događaju u petak smo obavijestili policiju, ali taj dan nisu reagovali.

Sagovornici Srpskinfo ispričali su da ovog manijaka već danima primjećuju u Ulici Vase Pelagića, odnosno u ulici od Uprave za indirektno oporezivanje prema tržnom centru Zenit.

– Kada sam krenula kući sa posla, na pješačkom prelazu sam primjetila starijeg muškarca i mislila sam da pređem ulicu. Međutim, kada sam mu prišla na nekih par metara on je skinuo trenerku, izvadio polni organ i počeo da se samozadovoljava – ispričala je naša sagovornica.

Na licu mjesta

Ona kaže da je ostala u šoku i počela da bježi prema susjednoj ulici, ali da manijak nije puno obraćao pažnju na nju, nastavivši da se samozadovoljava.

Nakon što smo dobili ovu informaciju obavijestili smo Policijsku upravu Banjaluka u kojoj su nam rekli da im niko nije prijavio ovaj slučaj, ali da će u toku redovnih zadataka obići ovu lokaciju.

Zatim su se novinar i fotograf Srpskinfo uputili u ovu ulicu kako bi se uvjerili šta se dešava. Na početku je izgledalo da ga nećemo zateći.

Međutim, oko 15.55 primjetili smo starijeg muškarca koji je odgovarao opisu koji nam je dala naša sagovornica. Riječ je o čovjeku starosti oko 60 godina, obučenom u trenerku i sa kačketom na glavi.

To se sve dešava u periodu kada se završava radno vrijeme u Upravi za indirektno oporezivanje, te u Okružnom tužilaštvu i Osnovnom sudu, koji se nalaze svega stotinak metara od mjesta gdje „nastupa“ ovaj manijak.

Osmatranje

On je došao na biciklu, provozao se po parkingu u blizini, te se zaustavio u sporednoj ulici i bicikl naslonio na ogradu.

Zatim je stao na trotoar kod pješačkog prelaza i počeo da razgleda prolaznice. Po njegovom samopouzdanju i principu „rada“ vidjelo se da nije prvi put da ovo radi.

Stao je na ulicu, gledao djevojke i žene koje su prolazile, i ne sluteći da se na samo nekoliko centimetara mimolaze s manijakom.

Nakon što bi žene prošle, on bi spuštao trenerku i vadio polni organ, te se samozadovoljavao.

Kada bi primjetio da ga neko gleda ili da su u blizini, on bi se obukao, a potom se preko trenerke dirao po polnom organu.

Zatim je još nekoliko puta skidao trenerku i vadio polni organ, a kada su se prolaznice razišle sjeo je na svoj bicikl i odvezao se u pravcu centra grada.

Žena koja radi u blizini mjesta gdje „nastupa“ ovaj manijak ispričala je da se on već danima tu pojavljuje.

Banjalučko polje

Proteklih godinu dana u Banjaluci su se na više mjesta pojavljivali manijaci koji su napadali prolaznice.

Zadnji slučaj zabilježen je prije par mjeseci, a sagovornici su nam ispričali da na Banjalučkom polju ima manijak koji iskače pred djevojke i zatim trči za njima ili ih prati. Iz policije nisu saopštili da li je on pronađen i uhapšen.

(Srpskainfo)