Vijesti 26.11.2018.

GRAĐANSKA PATROLA Najviše prijava za divlje deponije i nepropisno parkiranje

ČITANJE: 1 minuta

Tokom protekle sedmice, građani su putem „Građanske patrole“ najviše prijavljivali nepropisno odlaganje otpada i nepropisno parkiranje.

U Ulici Ranka Šipke je, na osnovu prijave građana, evidentirano postojanje manje deponije, te je odmah preduzeću „Čistoća“ naloženo uklanjanje otpada što je i učinjeno. Nepropisno odlaganje otpada prijavljeno je i u ulicama Trive Amelice, Vidovdanskoj i Koste Jarića. Za sve navedene lokacije, izdat je nalog komunalnom preduzeću da se pokupi otpad.

Kada je u pitanju nepropisno parkiranje, najviše prijava se odnosilo na Ulicu Majke Jugovića, gdje je „pauk“ podigao jedno vozilo, dok je u Ravnogorskoj ulici izdat prekršajni nalog zbog nepropisnog parkiranja.

U Ulici Blagoja Parovića, građani su prijavili da nedostaje poklopac na šahtu na saobraćajnici što je odmah nakon prijave, sanirano, odnosno postavljen je novi poklopac.

Na osnovu brojnih zahtjeva građana, kontejneri u Ulici Nikole Pašića su vraćeni na za to predivđeno mjesto i ne nalaze se više na trotoaru.