Vijesti 12.12.2018.

GRAĐANSKA PATROLA Uskoro zaštitni stubići u Ulici Prvog krajiškog korpusa

ČITANJE: 1 minuta

Tokom protekle sedmice, putem aplikacije „Građanska patrola“, naši sugrađani su prijavljivali različite komunalne probleme.

U Ulici Prvog krajiškog korpusa prijavljeno je oštećenje zelene površine zbog nepropisnog parkiranja i na toj lokaciji, kako su potvrdili nadležni, ubrzo će biti postavljeni zaštitni stubići.

Više prijava odnosilo se na nepropisno odložen otpad, koji su građani zabilježili i prijavili u ulicama: Dragiše Vasića, Sime Miljuša, Jovana Dučića, Masarikovoj, Pave Radana, Milana Knežine, Voždovačkoj, Skendera Kulenovića, Prvog krajiškog korpusa i Karađorđevoj. Odmah po prijemu ovih prijava, izdat je nalog komunalnom preduzeću „Čistoća“ da ukloni otpad.

Oštećenje kontejnera prijavljeno je u Bulevaru Stepe Stepanovića, gdje je polomljena i jedna klupa.

Zapušen slivik koji ne može da primi vodu, građani su prijavili u Ulici braće Mažar i majke Marije, a Odjeljenje za komunalne poslove je izdalo nalog da se slivnik pročepi i vrati u normalnu funkciju.

U ulicama Braće Jugovića i Ravnogorskoj prijavljeni su kvarovi na javnoj rasvjeti, koji su, u međuvremenu, otklonjeni.

Ostavljeno neregistrovano motorno vozilo prijavljeno je u Ulici Mladena Stojanovića, a nepropisno parkiranje u Jevrejskoj ulici, te izdati prekršajni nalozi.