GRADSKA IZBORNA KOMISIJA Dodjela pozicija u biračkim odborima

Gradska izborna komisija Banja Luka će sutra, 8. avgusta, u 15 časova, u sali Skupštine Grada broj 33, izvršiti dodjelu pozicija u biračkim odborima za osnovnu izbornu jedinicu 034 B – Banja Luka.

„Šezdeset ovjerenih političkih subjekata, i to: 29 političkih stranaka, 10 koalicija i 21 nezavisni kandidat imaju pravo učešća u dodjeli pozicija“, saopšteno je iz Gradske izborne komisije.

Listu ovjerenih političkih subjekata sa naznačenom kvotom učešća u dodjeli pozicija u biračkim odborima možete pogledati ovdje.

TRI DANA Obustava saobraćaja u Aleji Svetog Save

Saobraćaj u Aleji svetog Save, na dijelu od Ulice Nikole Pašića do Narodnog pozorišta RS, kao i u Ulici Vase Pelagića, od zgrade Uprave za indirektno oporezivanje do Aleje, biće obustavljen od sutra, 9. avgusta u 8 časova ujutru do subote, 11. avgusta u 18 časova.

RAFTERI DANAS NA VRBASU Cilj je – Čist Vrbas!

RK „Kanjon“ u saradnji sa RK “Jajce”, pripadnicima Oružanih snaga BiH, predstavnicima lokalnih zajednica,  mještanima i kompanijom Coca-Cola HBC B-H, nastavlja sa aktivnostima Inicijative „Čist Vrbas“.  

NOVA ZADUŽENJA ZBOG VODOVODA Hoće li deset miliona evra riješiti problem vode u Banjaluci?

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predstavnik EBRD Josip Polić počeli su da pregovaraju o kreditu do deset miliona evra, namijenjenom izgradnji primarne i sekundarne vodovodne mreže na području grada. Nedostatak vodovodne i kanalizacione mreže smatra se najvećim problemom u Banjaluci, sa kojim se mještani bore već godinama. Iako se gotovo svaki mjesec problem riješi u