Gradski odbor će značajno doprinijeti ostvarenju cilja na izborima

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak rekao je da će svim kandidatima ove partije koji budu na listama na opštim izborima priroritet biti ekonomski razvoj, privlačenje investicija, briga o radnicima i socijalno ugroženim stanovnicima.

Selak je napomenuo da se politika socijalista zasniva na ekonomskom razvoju i razvojnim projektima, privlačenju novih investicija i otvaranju radnih mjesta.

On je dodao da je isto tako bitan aspekt djelovanja i briga o pravima radnika i socijalno ugroženim stanovnicima, saopšteno je iz banjalučkog odbora SP-a.

“Ovi ciljevi će biti primarni svim kandidatima koji se nađu na izbornoj listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske ili za parlament BiH”, istakao je Selak.

On je naglasio da će Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka, kao jedan od najvećih u Republici Srpskoj, doprinijeti ostvarenju partijskog cilja da na predstojećim izborima osvoji 100.000 glasova.

Izvršni odbor Gradskog odbora SP Banjaluka, uz koordinaciju Gradskog izbornog štaba, održao je danas savjetovanje o temi “Siguran-glas”, na kojem su utvrđene i neke od aktivnosti tima zaduženog za predstojeće izbore.

(Srna)

Akcija suzbijanja komaraca 19. i 20. jula

U četvrtak 19. jula, u večernjem terminu od 20.15 do 23.00 časa i u petak 20. jula, u ranim jutarnjim časovima – od 4.30 do 7.00 časova, na teritoriji grada Banje Luke biće obavljena akcija suzbijanja odraslih formi komaraca sa zemlje – saopšteno je iz preduzeća „Eko-bel“ koje će sprovesti ovu akciju.

Dopuni račun i uživaj u bonus mobilnom internetu

Ako si m:tel prepaid Dopuna korsinik, iskoristi odličnu akciju do kraja mjeseca jula , dopuni svoj račun elektronskom dopunom u iznosu od 3 KM i više i uživaj u bonus mobilnom internetu.