Gradski odbor će značajno doprinijeti ostvarenju cilja na izborima

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak rekao je da će svim kandidatima ove partije koji budu na listama na opštim izborima priroritet biti ekonomski razvoj, privlačenje investicija, briga o radnicima i socijalno ugroženim stanovnicima.

Selak je napomenuo da se politika socijalista zasniva na ekonomskom razvoju i razvojnim projektima, privlačenju novih investicija i otvaranju radnih mjesta.

On je dodao da je isto tako bitan aspekt djelovanja i briga o pravima radnika i socijalno ugroženim stanovnicima, saopšteno je iz banjalučkog odbora SP-a.

“Ovi ciljevi će biti primarni svim kandidatima koji se nađu na izbornoj listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske ili za parlament BiH”, istakao je Selak.

On je naglasio da će Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka, kao jedan od najvećih u Republici Srpskoj, doprinijeti ostvarenju partijskog cilja da na predstojećim izborima osvoji 100.000 glasova.

Izvršni odbor Gradskog odbora SP Banjaluka, uz koordinaciju Gradskog izbornog štaba, održao je danas savjetovanje o temi “Siguran-glas”, na kojem su utvrđene i neke od aktivnosti tima zaduženog za predstojeće izbore.

(Srna)

Peti dan potrage za nestalom Dušicom Božić

Policijski službenici, vatrogasci, ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, rodbina, prijatelji i mještani Laktaša peti dan aktivno tragaju za nestalom tridesetogodišnjom Dušicom Božić iz Laktaša.

Čistka u Udruženju društava za osiguranje zbog nelegalnih popusta

Skupština Udruženja društava za osiguranje pri Privrednoj komori Republike Srpske isključila je iz svog članstva “Osiguranje Garant” iz Brčkog zbog kršenja smjernica koje je donijela Agencija za osiguranje RS, a kojim se zabranjuju bilo kakvi nelegalni popusti pri registraciji automobila.

Praznik za ljubitelje šarplaninaca

Izložba šarplaninaca, koja će okupiti više od 100 pasa ove rase, trebalo bi da bude održana u nedjelju na terenu Vodenog parka “Akvana” sa početkom u deset časova.

Radnici Toplane ne žele ni da čuju za otpremnine

Sindikalna organizacija “Toplane” najavila je u petak radikalne mjere u slučaju da neko do radnika ovog preduzeća dobije otkaz, dok gradonačelnik Igor Radojičić poručuje da je neminovno smanjenje broja zaposlenih jer se radi o propaloj firmi sa dugom od oko 90 miliona KM.

Cvijanović: Dijaspora važan resurs Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da je dijaspora važan resurs Republike Srpske, jer su to ljudi koji mogu da doprinesu, ne samo sadašnjim, nego i budućim procesima u Republici Srpskoj.