Magazin 11.12.2018.

GRADSKO POZORIŠTE JAZAVAC Podržite borbu protiv nasilja nad djecom dolaskom na predstavu „Ćiro“

ČITANJE: 1 minuta

U okviru programa prevencije nasilja u životima djece u BiH koji provodi IN fondacija, u srijedu 12.12.2018. godine u Gradskom pozorištu „Jazavac“ u Banjaluci sa početkom u 20.00 časova, biće odigrana predstava „Ćiro“, autora Tarika Filipovića.

Sav prihod od prodaje ulaznica biće usmjeren za otvaranje dva nova dnevna centra „Gnijezdo“, čiji programski sadržaji pomažu djeci kako bi izašli iz kruga nasilja.

Ličnost harizmatičnog „trenera svih trenera“ inspirirala je Tarika Filipovića i dramaturga Antonia Gabelića da napišu tekst o njegovom životu. Predstava je izazvala veliko interesovanje u cijelom regionu, a dobila je i visoke ocjene od kritike i publike za maestralnu glumu i duhovit tekst.

Organizatori predstave pozivaju pojedince i društveno odgovorne kompanije, da kupovinom ulaznice po cijeni od 20 KM i svojim prisustvom na predstavi, aktivno učestvuju u prikupljanju sredstava, kako bi se djeci omogućilo sigurnije i bezbrižnije odrastanje.

IN Fondacija za socijalnu inkluziju djece i mladih započela je krajem novembra kampanju pod nazivom “Gnijezdo ljubavi”, koja će trajati do kraja 2018. godine, a kojom želi informisati javnost da je briga šire zajednice o zdravlju, sigurnosti i zaštiti najranjivijih, najbolji pokazatelj snage ili slabosti svakog društva.

Podršku kampnji možete pružiti članstvom i donacijom klubu prijatelja djece IN fondacije “Klubko”, a aktivnosti pratite putem sajta www.infondacija.org kao i na društvenim mrežama, putem zvanične Facebook stranice i Instagram naloga IN fondacije, uz korišćenje hashtag-a #gnijezdoljubavi.