Vijesti 21.12.2015.

Greška voditelja: Proglasio pogrešnu Mis univerzuma

ČITANJE: 1 minuta
Mis univerzuma
Na sinoć održanom finalu za izbor Mis univerzuma došle je do zabune kakva se rijetko viđa – i to uživo na televiziji! Voditelj programa Stiv Harvi poroglasio je pogrešnu djevojku za pobjednicu, a onda je morao pred svim gledaocima da joj saopšti da ipak nije pobijedila i da mora da skine predivnu plavo-bijelu krunu.

Mis Kolumbije Ariadna Gutierez ridala je suze od sreće kada je objavljeno da je od dvije posljednje finalistkinje baš ona odnijela pobjedu. Stavili su joj lentu i predivnu krunu, ali njena sreća je trajala svega dva minuta – dok se Stiv nije sabrao i shvatio da je napravio užasnu grešku.

Baš dok je Gutierezova slala poljupce publici, voditelj se izvinio i objavio da je pobjednica ipak mis Filipina, Pija Alonzo Vurcbah!

-Ljudi, moram da se izvinim. Kolumbija je prva pratilja. Mis univerzuma 2015 je mis Filipina – objavio je zbunjeni voditelj.

Mis univerzuma 2

Harvi je odmah pokazao i zvaničnu karticu na kojoj pišu rezltati, kako neko ne bi pomisli da je došlo do nekog “muljanja” u posljednjem trenutku. Budući da pored mis Kolumbije piše da je “prva pratilja”, Harvi je vjerovatno na trenutak pomislio da piše “prvo mjesto”.

Harvi je brže-bolje dodao da preuzima svu odgovornost i da je u pitanju njegova greška, ali teško da je to utješilo misicu Kolumbije, koja je ipak pokazala da i te kako zna da glumi i sa junačkim osmjehom čestitala koleginici sa Filipina.

(NN)