Greške koje sve žene prave u krevetu

djevojka

Priznajte da ste napravile barem jednu, ako ne i svaku od njih. Vrijeme je da se suočite sa njima i okrenete novi list.

Stidimo se sopstvenog tijela

Prosječan muškarac za vrijeme seksa ne razmišlja o puno stvari – prosječna žena razmišlja o hiljadu stvari i svih hiljadu se odnosi na njeno tijelo. Jesam li debela, jel mi se vidi celulit, šta on sad misli o mojim grudima? Od silne panike gasimo svjetlo i smanjujemo užitak čovjeku, koji pred sobom samo vidi golu ženu, koja je njegova.

Previše propitkujemo

Je li njemu dobro? Jel mu ova poza ok? Jel umoran? Jel mu kosa ulazi u usta? Jel ja ovo dobro radim? Naravno da želimo da mu je dobro s nama, ali s ovakvim pitanjima će mu sve biti previše naporno.

Ne pitamo pravu stvar

Dok se bavimo pozom i celulitom, rijetko se zapravo bavimo vlastitim užitkom. Veliki broj žena se ne usudi da traži ono što želi u krevetu, a rezultat je nezadovoljstvo.

Glumimo orgazam

Svaka žena je to uradila barem jednom, a veliki broj i više puta. Glumljenje orgazma će na trenutak uvjeriti frajera da je seks bio odličan, ali istovremeno garantuje da orgazma neće biti ni sljedeći put. Ako nešto ne valja, to treba reći i pokušati popraviti. Glumljenje ne pomaže nikome.

(Index.hr)

SAOBRAĆAJKA U BANJALUCI Sudar tri vozila u Boriku

U banjalučkom naselju Borik dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila.  Nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Bulevar vojvode Petra Bojovića i Bulevar vojvode Živojina Mišića, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta. (ATV)

INSPEKTORAT: Trgovci ne mogu naplaćivati reklamne plastične vrećice

Vrećice koje na sebi sadrže oznaku, naziv, logotip ili boje koje asociraju na trgovca, ne mogu se naplaćivati, saopštili su iz Inspektorata RS, povodom informacije da je od 1. januara ove godine, većina trgovačkih objekata počela sa naplatom plastičnih vrećica. “Zakonom o zaštiti potrošača RS propisano je da se omot, kao što je kesica, vrećica,

Uhapšen još jedan ljekar na UKC-u

Policija je uhapsila još jednog ljekara u UKC RS, saznaje Srpskainfo.  Odlično obaviješten izvor iz Policijske uprave Banjaluka otkriva da je uhapšen ljekar Dejan Aćić. – Novo hapšenje uslijedilo je nakon današnjeg hapšenja načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS – objasnio je izvor iz banjalučke policije. Prema saznanjima Srpskainfo oba slučaja su

“Vučko” blokira Addiko banku zbog duga od milion KM

Firma „B&B Vučko“ pokrenula je izvršni postupak kako bi naplatila dug od milion maraka od Addiko banke na osnovu pravosnažne presude. Naime, presudom Višeg privrednog suda u Banjoj Luci iz novembra 2019. godine potvrđena je ranija presuda Okružnog privrednog suda Banjaluka kojom je Addiko banka obavezana da „Vučku“ plati oko 1.050.000 KM. Advokat „Vučka“ Predrag

Konfucijev institut organizuje početni kurs Kineskog jezika

U toku je upis na početni kurs kineskog jezika na Konfucijevom institutu Univerziteta u Banjaluci.  – Početak kursa je 3. februara, a termini su ponedjeljkom i srijedom od 18 časova u prostorijama Konfucijevog instituta, na prvom spratu Fakulteta političkih nauka – saopštili su organizatori. Možete se prijaviti na mejl adresu: [email protected] Cijena je 250 KM,  a

SANDIĆ: Brutalna laž da je zatvoren put prema Motikama

Apsolutna je neistina da je nova saobraćajnica u Ulici Kralja Aleksandra na Petrićevcu zatvorena “nakon što su pojedeni volovi i prasići”, kako tvrdi PDP, izjavio je Slaviša Sandić, načelnik banjalučkog Odjeljenja za saobraćaj i puteve, nakon što je Gradski odbor PDP saopštio je da novi put, na pravcu prema Motikama, zatvoren dan poslije proslave otvaranja.