Vijesti 16.06.2024.

GRMUŠA: Imate li muda da se suprotstavite tajkunima?

ČITANJE: 1 minuta

Eko Toplane traže novo poskupljenje grijanja i nove subvencije. O tome predstavnici Grada ćute kao zaliveni, baš kao što ćute i o promjeni vlasničke strukture u Eko Toplanama, poručio je potpredsjednik PDP-a i odbornik ove stranke u Skupštini grada Banjaluka Milko Grmuša na društvenim mrežama.

– O tome ćute svi: skupštinska većina, gradska uprava i prethodna gradska uprava koja ovih dana voli da pametuje, ali ne smije ništa da zucne o Eko Toplanama i NLO teniskoj kabriolet dvorani.

Sve što je u mojoj moći ću učiniti da ne dođe do poskupljenja grijanja i subvencija. Podsjećam da je početkom godine Skupština Grada usvojila moj prijedlog Deklaracije o javnom grijanju u kojem je eksplicitno navedeno da Grad neće ni cvonjka dati Eko Toplanama dok se ne usvoji nova studija javnog grijanja i dok se ne prouči svaki fening potrošenih para.

Pozivam gradsku upravu, skupštinsku većinu i bivšu gradsku upravu da, ako imaju muda, organizujemo posebnu sjednicu Skupštine Grada i raščistimo konačno tri najveće afere u istoriji Banje Luke: NLO kabriolet dvorani, Eko Toplane i urbanistički plan – zaključio je Grmuša.

Oznake: Milko Grmuša