Politika 17.09.2021.

Grmuša: Želim da imamo strahopoštovanje prema ogromnoj podršci našeg naroda

ČITANJE: 1 minuta

Ne želim da se bavim političkom konkurencijom. Ne želim da se bavim izgovorima. Ne želim da trošim riječi i svoju i energiju svojih kolega na jalova prepucavanja. Želim da imamo strahopoštovanje prema ogromnoj podršci našeg naroda, običnog, dobrog, vrijednog i poštenog svijeta i da ih ne iznevjerimo, napisao je na Fejsbuku odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Milko Grmuša.

Grmuša je napomenuo da je činjenica je da su od usvajanja budžeta polovinom aprila mjeseca uradili značajan broj stvari u nepovoljnim uslovima, ali da sad moraju pokazati od kojeg su materijala i raditi još više i upornije.

“Naši ljudi to zaslužuju, zato su nam i dali povjerenje. Nema kukanja, nema prebacivanja odgovornosti. Političke konkurente ne trebamo mi da napadamo, njih će najbolje da napadne naš narod ukoliko ne prihvate da smo svi mi u politici tu da riješavamo nagomilane probleme, smanjimo doživljaj lične važnosti i skromno i predano radimo posao za koji smo izabrani. Sve ovo sam sinoć rekao na sastanku našeg mjesnog odbora u Motikama. Ove riječi će dobiti smisao ako u najskorije vrijeme saniramo klizište u ulici Kralja Aleksandra, pronađemo način da proširimo i popravimo put u ovom mjestu, dogovorimo da autobus češće ide u Motike da ga školarci ne čekaju sat vremena. Zapušteno je ovo lijepo mjesto, ali sad je na nama odgovornost da stvari mijenjamo”, napisao je Grmuša.

Istakao je da ga raduje što je Planom kapitalnih investicija predviđeno ozbiljno ulaganje u Motike, te podsjeća da je najavio da će tražiti da se istim dokumentom prepoznaju potrebe za kapitalnim investicijama i u drugim banjolučkim prigradskim naseljima i selima.

(E.M)

Oznake: Milko Grmuša