Magazin 12.11.2015.

Harison Ford: Igrao bih još jedanput Indijanu Džonsa

ČITANJE: 1 minuta
indiana-jones
Holivudska zvijezda Harison Ford priznao je da ne bi propustio priliku da zaigra u još jednom filmu o avanturama neustrašivog arheologa Indijane Džonsa.

Nakon što je Stiven Spilberg nedavno nagovijestio mogućnost snimanja petog dijela popularne franšize, Ford je rekao da bi bez oklijevanja pristao da u njemu glumi iako će ovog ljeta napuniti 73 godine.

Slavni glumac, kog će publika uskoro moći ponovo da vidi u ulozi zajedljivog svemirskog krijumčara Hana Sola u novom nastavku Ratova zvijezda, izjavio je za magazin Entertejnment vikli da se neće libiti da još jednom ponese pohabani „stetson“ šešir, zaštitni znak filmskog arheologa.

„Da, rado bih snimio još jednog Indijanu Džonsa. To je lik koji ima priču i potencijal, obešenjački film koji publika rado gleda, sa Stivenom Spilbergom kao rediteljem – šta tu ima da se nekom ne dopadne?“, naveo je Ford u šali.

Spilberg je otkrio da je zainteresovan da snimi peti nastavak serijala sa Fordom u glavnoj ulozi na dodjeli nagrada Britanija u oktobru, u Los Anđelesu.

Producent Frenk Maršal potvrdio je da je projekat u razmatranju, dodavši da će film biti koncipiran tako da pripremi teren za nove avanture i nove junake.

„Puno je glumaca koji bi mogli da preuzmu štafetu“, rekao je Maršal za Total film.

„Ne planiramo, međutim, da pravimo nešto poput Bonda, gdje će neko drugi postati Indijana Džons. Tek treba da odlučimo kako ćemo dalje”, pojasnio je Maršal.

(Agencije)