Svijet 23.01.2021.

HIT NA INTERNETU: Berni Sanders vidio mimove s njegovim likom, pogledajte kako je reagovao

ČITANJE: 1 minuta

U slučaju da ste se pitali da li je američki senator Berni Sanders vidio mimove koje je inspirisala poza u kojoj je sjedio na inauguraciji američkog predsjednika Džoa Bajdena, odgovor je da.

Potvrdio je to i sam Berni Sanders  odgovarajući na pitanje voditelja u emisiji Lejt najt.

“Samo sam sjedio i pokušavao da se zagrijem“, odgovorio je Sanders.

Sandersom je na Bajdenovoj inauguraciji sjedio skrštenih ruku ušuškan u debelu jaknu i braon vunene rukavice.

Američki senator se nasmijao kada mu je Majers pokazao nekoliko mimova, uključujući i onaj u kojem sjedi pored glumačke postave serije Seks i grad.

Džo Bajden je položio zakletvu na mjesto američkog predsjednika u srijedu, ali mu je slavu tog dana potpuno preoteo Berni Sanders sjedeći namršten i prekrštenih nogu u stolici na rasklapanje u debeloj jakni i vunenim rukavicama.

Sanders je ubrzo postao potpuni hit na internetu, a hiljade mimova je napravljeno sa njegovim likom, pa se tako pojavio u Gospodaru prstenova, Igri prijestola, Ratovima zvijezda, Hariju Poteru, Mandalorijancu, Da Vinčijevoj Posljednjoj večeri, spotu za pjesmu Losing My Religion, NBA utakmici, MMA ringu, sa Putinom na pecanju…

Sandersova poza izazvala interesovanje i u regiji, pa se američki senator, između ostalog, našao sa Titom na izletu i u trolejbusu sa pokojnim patrijarhom Pavlom.

(N.S)

Oznake: Barni Sanders, mim