Magazin 19.02.2016.

Hit priča beogradske policije: Baka zvala policiju zbog buke, pa razotkrila tajne agente

ČITANJE: 1 minuta
ljuta-baka-657x360
Jedna starija Beograđanka je preksinoć oko ponoći pozvala stanicu policije na Novom Beogradu i tražila da hitno dođu na njenu adresu jer od buke koju prave komšije ne može da spava.

Sve bi to bilo u redu da ih ona nije optužila da puštaju magnetne talase koji je tjeraju da klekne a, kako kaže, ti sumnjivi likovi joj hakuju i kompjuter.

– Tada je ispričala da se u stanu neprestano okupljaju sumnjivi likovi i da su čak upali u njen kompjuter. Punu pažnju policajaca je imala kad je komšije optužila i da iz njihovog stana dopiru nekakvi magnetni talasi zbog kojih mora istog trenutka da klekne! Policajci su bili pomalo zatečeni i iznenađeni njenom prijavom- kaže sagovornik za “Alo”.

Policija je reagovala na njenu prijavu, te posjetila stan iz kog se čuje misteriozna buka. Ipak, oni su ostali zatečeni jer su im vrata od stana otvorili prpadnici specijalnih jedinica koji su štitili jednog visokog funkcionera.

Iako su razumjeli bakine optužbe za buku, hakovanje kompjutera i magnetni talasi su bili nešto drugo. Rekli su joj da za taj problem nisu nadležni.

(B92)