Biznis 16.11.2018.

H&M otvara radnju u Banjaluci, traži se 30 radnika

ČITANJE: 1 minuta

H&M grupa broji više od 171.000 zaposlenika raznolikih iskustava i nacionalnosti širom svijeta i preko 4.700 prodavnica na 71 tražištu.

Modni gigant, švedski brend H&M, sljedeće godine otvara svoju prvu poslovnicu u BiH. Iako se nagađalo da će prodavnica biti otvorena u Sarajevu ili Mostaru, ipak to će biti u Banjoj Luci. No, nije isključeno da ni ostali veći gradovi u našoj državi neće dobiti bar po jednu poslovnicu. Na stranici Posao.ba otvoren je konkurs za 30 ljudi na poziciju – prodajni savjetnik.

Kako navode, od radnika očekuju snažnu strast za radom u modnoj industriji i prirodno razumijevanje dobrog usluživanja kupaca, dobru organizaciju i sposobnost redanja prioriteta na osnovu potreba u poslovanju brzog tempa, motivaciju i ambiciju za ostvarenje poslovnih ciljeva na efikasan način, pozitivan stav i volju za učenjem i napredovanjem, te nepredrasude i spremnost da redovno dajete povratne informacije. Opširnije o ovom oglasu možete pročitati na stranici Posao.ba.

Inače, H&M grupa osvaja srca ljubitelja mode širom svijeta i prešla je velik put otkad je prva Hennes prodavnica otvorena u švedskom gradu Västerås, 1947 godine. H&M grupa broji više od 171.000 zaposlenika raznolikih iskustava i nacionalnosti širom svijeta i preko 4.700 prodavnica na 71 tržištu.

(Oslobođenje)