Vijesti 17.12.2015.

Horor u Krupi na Uni: Ubila bebu, pa rekla sinčiću da tijelo baci u šumu!

ČITANJE: 1 minuta
policija
Tridesetdevetogodišnja Daliborka Radulović iz Krupe na Uni osumnjičena je da je ubila svoju tek rođenu djevojčicu, saznaju “Nezavisne” od izvora bliskog policiji.

– Potom je rekla svom maloljetnom sinčiću da je rodila mrtvu bebu i dala mu kesu u koju je stavila tijelo, rekavši mu da odnese kesu u šumu- otkriva izvor “Nezavisnih”.

Kako je saopšteno, Operativnom dežurstvu CJB Prijedor, od starne dežurnog osoblja prijedorske Opšte bolnice, prijavljeno je da se u prostorijama bolnice nalazi pacijentkinja za koju dežurni ljekar sumnja da se porodila van zdravstvenih ustanova.

– Policijski službenici CJB Prijedor su nakon zaprimljene prijave preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti u Opštoj bolnici Prijedor i na adresi stanovanja pacijentkinje, kojom prilikom je utvrđeno da postoji osnov sumnje da je osumnjičena počinila krivično djelo “Ubistvo djeteta pri porođaju”- saopštila je Marija Matić, portparol CJB Prijedor.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, te su policajci zatim pronašli i plastičnu kesu u kojoj se nalazilo tijelo novorođene bebe.

– U Zavodu za sudsku medicinu Banjaluka izvršena je obdukcija mrtvog tijela novorođenčeta, kojom prilikom je utvrđeno  da je smrt novorođenčeta nastupila kao posljedica nanesenih povreda u predijelu glave- navela je Matićeva.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banjaluka, Područna kancelarija Prijedor, protiv Radulovićeve biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Ubistvo djeteta pri porođaju.

(Nezavisne novine)