Vijesti 03.10.2020.

HUMANITARNA AKCIJA: Frizeri iz Mrkonjića rade i u nedjelju kako bi pomogli djeci

ČITANJE: 1 minuta

Šestoro mrkonjićkih frizera odlučila je da im ova nedjelja, 4. oktobra, prvi put bude radna, s tim što će sav novac koji prikupe darivati mališanima sa poteškoćama u razvoju s područja ove opštine, pišu “Nezavisne”

Humanitarnu akciju, organizovanu u susret “Nedjelje djeteta” osmislili su zajedno, a paralelno će organizovati u tri frizerska salona. Mušterije će same određivati iznos kojim će platiti šišanje ili feniranje.

“Nas šestoro smo se dogovorili da učestvujemo u ovoj akciji kako bismo pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. Kompletan iznos koji taj dan prikupimo darovaćemo u humanitarne svrhe. Želimo da ovim gestom pomognemo mališanima”, priča za “Nezavisne” mrkonjićki frizer Draško Kaurin.

Za ovu akciju je čula i Divna Aničić, načelnica Mrkonjić Grada, koja je potvrdila da će joj se rado odazvati ukoliko bude imala vremena.

“Zaista divna akcija. Inače su mrkonjićki privrednici jako zainteresovani da pomognu svima kojima je pomoć potrebna. Kad god je neko trebao sredstva, nikad ga niko nije odbio. Donira koliko može”, ističe Aničićeva za “Nezavisne”.

Frizeri pozivaju sugrađane da se ovoj akciji odazovu u što većem broju, kako bi pokazali brigu za male sugrađane.

(N.S/ Banjaluka.net)