Sport 31.03.2017.

Humanitarni turnir u malom fudbalu: „Prijavi tim i podrži Sofiju“

ČITANJE: 1 minuta

Humanitarni turnir u malom fudbalu pod sloganom „Prijavi tim i podrži Sofiju“ održaće se u nedjelju, 2. aprila u Sportskoj dvorani „Borik“. Ova sportska manifestacija igra za trogodišnju Sofiju Mićević koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

– S obzirom na to da je ovo humana misija, očekujemo da će učešće na turniru uzeti veliki broj ekipa. Svi oni koji imaju plemenito srce, a vole da igraju mali fudbal pozivamo da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. Želja nam je da i na ovaj način obezbjedimo neophodna novčana sredstva kako bi mala Sofija Mićević što prije otišla na liječenje u Sjedinjene Američke Države – rekao je Manojla Zrnić, direktor Javne ustanove Sportski centar „Borik“ koja je organizator turnira.

Kako je objavio portal SrpskaCafe, kotizacija po ekipi iznosi 50 KM, a prva utakmica biće odigrana u nedjelju, 2. aprila sa početkom u 9.30 časova.

Prema nezvaničnim informacijama na ovoj smotri učešće je već potvrdilo 20 ekipa i sasvim je izvjesno da će početka takmičenja ova brojka biti premašena.

(BLportal)