Vijesti 04.12.2015.

Humanost u Kozarskoj Dubici: “Slatkiši za osmjeh” i “Dubičani daruju od srca”

ČITANJE: 1 minuta
kozarska dubica
Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama “Rastimo zajedno” iz Kozarske Dubice pokrenulo je humanitarnu akciju pod nazivom “Slatkiši za osmjeh” koja će trajati do 31. januara 2016. godine.

Predsjednik Udruženja Gordana Slavnić pozvala je sugrađane da učestvuju u sakupljanju slatkiša, grickalica i sokova za djecu sa posebnim potrebama.

– U “Tropiku” i diskontu “Simil” u Kozarskoj Dubuci postavljene su korpe, a naši sugrađani koji imaju mogućnosti moći će darovati slatkiše, grickalice i sokove za djecu sa posebnim potrebama iz Udruženja “Rastimo zajedno”- rekla je Slavnićeva.

U Udruženju mladih “Una” iz Kozarske Dubice istovremeno realizuje humanitarnu akciju “Dubičani daruju od srca” kojom žele da uljepšaju novogodišnje praznike najmlađim Dubičanima u stanju socijalne potrebe.

Cilj članova tog udruženja je da novogodišnjim paketićima daruju djecu od šest do 10 godina iz socijalno-ugroženih porodica.

– Svi naši sugrađani koji se žele uključiti u akciju mogu paketiće dostaviti u prostorije udruženje `Una` u kineskoj četvrti do 27. decembra svakog radnog dana od 10.00 do 16.00 časova- saopšeno je iz ovog udruženja mladih.

(Agencije)