Sport 04.04.2017.

I FK Krupa igra za Sofiju

ČITANJE: 1 minuta

Fudbaleri Krupe sutra kao domaćini igraju meč drugog kola Lige za prvaka BiH protiv Radnika koji će imati humanitarni karakter, a kompletan prihod od prodaje ulaznica biće uplaćen za pomoć u liječenju trogodišnje Sofije Mićević koja boluje od leukemije.

Ovu inforamciju potvrdio je Dragomir Ilić, član Upravnog odbora premijerligaša BiH iz Krupe na Vrbasu.

– Na sastanku smo jednoglasno donijeli odluku da se uključimo u akciju podrške trogodišnoj oboljeloj djevojčici iz Banjaluke. Iz tog razloga će sav prihod sa sutrašnjeg meča biti uplaćen za liječenje male Sofije Mićević. Ovom želim da dodam kako ćemo se i sa pojedinačnim uplatama uključiti u ovu humanu misiju – istakao je Dragomir Ilić.

Sutrašnja utakmica između fudbalera Krupe i Radnika iz Bijeljine igra se na stadionu u Krupi na Vrbasu sa početkom od 16 časova.

– Pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe u ovu humanitarnu akciju. Želja nas u Krupi na Vrbasu je da mala Sofija dobije ovu životnu bitku. S toga se iskreno nadamo da će tribine našeg stadiona biti adekvatno popunjene – poručio je Dragomir Ilić, član uprave Fudbalskog kluba Krupa.

(Srpskacafe.com)