Sport 02.12.2015.

I Interpol traži srpskog vaterpolistu Uroša Vukovića

ČITANJE: 1 minuta
uros vukovic
Mladi srpski vaterpolista, član vaterpolo kluba Beograd i juniorski reprezentativac Srbije Uroš Vuković pobjegao je od kuće, a posljednje informacije govore da je lociran u Mađarskoj!

U čitav slučaj uključio se i Interpol, koji pokušava da pronađe mladića, ali zasad nije uspio u toj namjeri.

Juče je u popodnevnim satima društvenom mrežom Fejsbuk počela da se širi informacija da je Vuković nestao uz molbu da se svako ko zna bilo šta o njemu odmah javi.

Drama je zapravo počela veče ranije, kada je Vuković, inače prepoznatljiv po osmijehu i dobrom raspoloženju, na školskom odmoru rekao društvu da ide na trening, došao do kuće i ocu kazao da će se vidjeti s drugom koji igra za VK Šabac.

Treninga, međutim, uopšte nije bilo, a ni pomenuti drug nije bio u Beogradu. Kada je Urošev otac juče ujutru došao da ga probudi, shvatio je da nije ni dolazio kući. Mobilni mladog vaterpoliste bio je stalno isključen, pa je otac pozvao drugove i saigrače da vidi znaju li gdje mu je sin.

Tako je i krenula potraga putem interneta, a navodno se u međuvremenu pojavilo i pismo koje je ostavio roditeljima, u kojem kaže da više ne može da podnese život u Srbiji, odnos profesora prema njemu i stalni pritisak zbog ocjena.

Uroš je navodno prešao granicu s Mađarskom juče ujutru u 06.51.

(NN/Kurir)