Vijesti 25.12.2018.

IFET FERAGET: Suzana je puštena, Davoru sam dao instrukcije

ČITANJE: 1 minuta

Ifet Feraget, advokat porodice ubijenog mladića Davida Dragičevića za Impuls je izjavio da je Davidovu majku Suzanu policija pustila na slobodu, dok se Davor još nalazi u policiji. Feraget je rekao da Davoru Dragičeviću nije slomljena, već povrijeđena ruka. On je istakao da od trenutka hapšenja Davora Dragičevića pokušava da stupi u kontakt sa nekim iz tužilaštva, ali da do sada nije uspio. 

Da podsjetimo, policija Republike Srpske uhapsila je jutros u Banjaluci Davora Dragičevića, oca ubijenog mladića Davida Dragičevića navodeći da su ga uhapsili pod optužbom da ugrožava sigurnost najviših zvaničnika MUP RS i Republike Srpske.

Radanović je navela da je uhapšen kada je iz kuće u naselju Pobrđe krenuo ka Trgu.

Nakon toga uhapšena je i Suzana Radanović, koja je puštena.

Ifet Feraget, advokat porodice ubijenog Davida, rekao je da mu se iz tužilaštva niko na njegove pozive ne javlja: “Valjda su vidjeli kako onaj advokat lijepo piše, pa izbjegavaju da razgovaraju sa mnom”,

On je rekao da  je obavio telefonski razgovor sa Davorom Dragičevićem i da mu je dao uputstva kako da postupa. Feraget je dodao da se nada da će razum ipak pobijediti i Davor Dragičević biti pušten.

(Impuls)