Igokea: Apsolvirano Skoplje, a sada Partizan

U aleksandrovačkom taboru zadovoljni gostujućom pobjedom nad MZT-om koja će Igokei najvjerovatnije osigurati opstanak u ABA ligi. Bajić: Nećemo se time zadovoljiti. Milošević: Želimo dobiti i Partizan.

Igokea se „osvetila“ MZT-u za iznenađujući poraz u Laktašima na početku sezone.

„Igosi“ su u okviru 15. kola od prvog do posljednjeg minuta imali prednost u Skoplju i na kraju stigli do uz male oscilacije sigurne pobjede 68:77 (16:19, 17:17, 19:17, 16:24).

Trener Aleksandrovčana Dragan Bajić je poslije šestog trijumfa u regionalnom takmičenju najprije pohvalno govorio o makedonskom timu iako su igrači MZT-a pretrpjeli 11 uzastopni poraz.

„Upozoravao sam da ne smijemo doći u Skoplje i potcijenimo MZT. Protivnici imaju snažne igrače, kolega Željko Lukajić je takođe odličan trener, ali se nalaze u teškoj situaciji. Bez obzira, uvjeren sam da će se izvući iz krize“, rekao je strateg Igokee.

Prema njegovim riječima, košarkaši prvaka Bosne i Hercegovine su ispunili sve zahtjeve iako je bilo i uspona i padova na utakmici u Skoplju.

„Ipak, uspjeli smo da na kraju da slavimo, to je najvažnije, dobili smo samopouzdanje i ova pobjeda može da nam omogući dobar period ispred nas. Trijumf u Skoplju nam može osigurati opstanak, što je bio cilj prije početka sezone, ali nećemo se zadovoljiti malim stvarima već ćemo u svakom narednom meču ići na pobjedu. Skoplje je moj srećan grad, ovdje ni na petom meču nisam izgubio utakmicu“, rekao je Bajić.

Bek „igosa“ Đorđe Milošević, koji je MZT-u ubacio 11 poena, složio se da je Igokea zasluženo slavila u Makedoniji.

“Kontrolisali smo rezultat od prvog do posljednjeg minuta, ispunili smo sve zadatke trenera Bajića i zaslužili pobjedu. Sada ćemo se fokusirati na utakmicu s Partizanom, koju takođe želimo da pobijedimo”, izjavio je Milošević.

Igokea u narednom kolu u nedjelju 14. januara dočekuje Partizan, dok će MZT gostovati zagrebačkoj Ciboni.

(Mondo)

Krava ubila vlasnika dok ju je vodio biku

Naš Aleksije poveo je kravu na oplodnju kod bika, prema selu Kola. Međutim, nisu odmakli ni kilometar od štale i, po svemu sudeći, kada je počela padati kiša, on je raširio kišobran, što ju je uplašilo, te ga je usmrtila.

(FOTO) Majstor “Parking majstora”

Čitalac portala blmojgrad, poslao je fotografiju koja bi slobodno mogla konkurisati za “Naj parking majstora u Banjaluci u januaru 2018. godine” ukoliko bi postojalo takvo takmičenje.