Vijesti 26.03.2021.

“Igokea” Crvenom krstu donirala 20.000 KM u prehrambenim namirnicama

ČITANJE: 1 minuta

Predstavnici i igrači Košarkaškog kluba “Igokea” iz Laktaša uručili su danas Crvenom krstu Banjaluka donaciju od 20.000 KM u prehrambenim namirnicama.

Sekretar Crvenog krsta Banjaluka Željkica Ilić rekla je novinarima da je riječ o donaciji vrijednoj pažnje s obzirom na teško vrijeme koje je donijela pandemija virusa korona.

“Ova donacija je dobro došla u vremenu kada su naše rezerve hrane na izmaku i kada u prosjeku imamo više od 30 poziva građana za pomoć. U vezi s tim, od srca zahvaljujem `Igokei` u ime svih kojima je potrebna naša pomoć”, rekla je Ilićeva i pozvala sve ljude dobre volje da pomognu Crvenom krstu.

Trener “Igokee” Miodrag Bajić rekao je da ovaj klub uspješno reprezentuje Srpsku u sportu, trudeći se da bude na prvom mjestu i kada je riječ o humanosti.

“Odazvali smo se pozivu Crvenog krsta i donirali određenu pomoć. Apelujemo na građane da pomognu, a što se tiče našeg kluba mi ćemo se uvijek odazvati da na bilo koji način pomognemo Crvenom krstu i u narednom periodu”, rekao je Bajić.

Uručivanju donacije Crvenom krstu u Banjaluci prisustvovao je i generalni menadžer Košarkaškog kluba “Igokea” Igor Dodik, a igrači tog kluba su rukovodstvu Crvenog krsta u Banjaluci poklonili sportske rekvizite sa potpisima igrača.

“Igokea” nastupa i u ABA ligi i u FIBA ligi šampiona, a osnovana je prije 48 godina.

(Srna, E.M)

Oznake: Igokea