IGOKEA NAJGLEDANIJA U PRVOM KOLU ABA LIGE Protiv Partizana 4.000 navijača

Košarkaši Igokee poraženi su od Partizana rezultatom 75:73 u prvom kolu regionalne ABA lige, a ova utakmica bila je najgledanija na startu regionalnog takmičenja. Meč u sportskoj dvorani u Laktašima posmatralo je 4.000 navijača.

Nakon ovog meča slijedi utakmica u Morači između Budućnosti i Zadra koju je, prema zvaničnim podacima pratilo 2812 gledalaca, a treći je meč u Hali Ranko Žeravica koji je gledalo 1950 ljubitelja košarke. Meč Cibona – Mornar posmatralo je 100o navijača, a duel Crvena zvezda – Primorska svega 200. navijača.

(Srpskainfo)

DODIK: Izetbegovićevo negiranje ustavne strukture uvod u propast BiH

Izjava Bakira Izetbegovića da će u Savjetu ministara biti mjesta samo za stranke koje entitete podrede instituicijama BiH, dodatno je otežala pregovore o formiranju nove vlasti. Ovu izjavu, predstavnici SNSD-a smatraju ucjenom i smišljenom provokacijom. Istovremeno, predsjednik SDS-a Mirko Šarović najavljuje da je ta stranka počela aktivnosti za formiranje Savjeta ministara, u kojem će, kažu,

RAJČEVIĆ: Tri principa reforme visokog obrazovanja

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da će se koncept reforme visokog obrazovanja zasnivati na tri principa – internacionalizacija, modernizacija i racionalizacija.

ZANIMLJIVA IZLOŽBA Kreativni đaci bude svijest o zdravoj hrani

Slatkiši i sokovi bez šećera, zdrave žitarice, razne vrste voća i povrća, zimnica i ajvar krasili su danas štandove ispred Osnovne škole “Jovan Cvijić” u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, čiji su učenici organizovali izložbu zdrave hrane.