IGRE BEZ GRANICA Skakanje u vrećama, bacanje obruča, trčanje u balonu

Igre bez granica će se prvi put održati u Banjaluci, sutra u sportskoj dvorani “Obilićevo” od 12 do 16 časova.

Okupiće djecu osnovnoškolskog uzrasta na takmičenjima u uzbudljivim sportskim aktivnostima koji će kroz zabavu pokazati sportski i timski duh.

Discipline u kojima će se djeca nadmetati su: skakanje u vrećama, zabavni pikado, bacanje obruča, trčanje u balonu, muzičke igre, štafetne igre, preskakanje konopca sa ometanjem, ples sa oklagijom, skupljanje loptica u kantice i slično.

Predvođeni kapitenima, mališani će kroz nekoliko poligona pokazati brzinu, spretnost te sklonost ka timskom radu. Na ovaj način poslaće poruku svojim vršnjacima koliko je važan sport, fizička aktivnost te generalno zdravi stilovi života.

Igre bez granica su namijenjene za svu djecu, te će priliku da se takmiče imati i mališani koji nisu uključeni u sportska udruženja i takmičenja. Ulaz je besplatan.

(Srpskainfo)

Uronite u svijet magije uz Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite je pouzdan kopilot visokih perfomansi na kojeg možete računati i pri najzahtjevnijim zadacima. Telefon impresionira velikim ekranom dok elegantna zadnja maska simetrične forme savršeno leži u ruci. Huawei Mate 20 Lite donosi zadivljujući pogled u svijet kroz FHD+ ekran a odlične dvostruke glavne kamere daju novi sjaj fotografijama i omogućavaju kreativno

Utvrđen prijedlog programa rada Skupštine za iduću godinu

Kolegijum Skupštine grada Banja Luka na današnjoj sjednici jednoglasno je utvrdio prijedlog program rada gradskog parlamenta za 2019. godinu, sa ukupno 123 tačke dnevnog reda. -Sigurno je da će i naredna biti kao i ova godina, obimna i sa puno materijala što pokazuje da Gradska uprava radi dosta posla i  mi kao parlament pratimo tu